OMD branding logo

Informatie

 • OMD Branding
 • Online dienstverlening
 • Schiehavenkade 110, 3024 EZ Rotterdam
 • Opgericht in 2021
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

OMD Branding review

XTRN-IT review

Met hun zelf ontwikkelde methodiek probeert OMD Branding met de juiste branding de kern te raken. Hun visie is namelijk dat mooie dingen onwijs mooie dingen worden, op het moment dat deze beroeren, bezielen, aanzetten tot actie en met name de kern raken. Bij OMD Branding groeit je onderneming ongehinderd door naar de volgende fase. Zij zorgen er namelijk voor dat je begrepen, geloofd, geliket én gezien wordt. Waarbij de merkstrategie, creatie, branding en marketing hun core-business vormen.

OMD Branding is er voor iedereen die effectief wil communiceren en zijn onderneming naar een volgend niveau wil brengen. De aanpak van OMD Branding komt juist bij jou als doorgroeier het meest tot zijn recht. Hierdoor krijg jij weer een scherpe blik én nieuwe energie.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

Een absolute aanrader! Uitermate professioneel en buitengewoon vriendelijk. Wij zijn heel blij met de samenwerking en het resultaat. – Vincent

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Groot inlevingsvermogen
 • Korte lijnen
 • Hoge betrokkenheid
 • De essentie doorzien
 • Snel resultaat
 • Service gericht

De services van OMD Branding

Bij OMD Branding kun je terecht voor strategie, branding, digitale marketing én video & animatie.

Met hun werk je samen om jouw ondernemingsdoelen bloot te leggen. Ze weten je tijdens de samenwerking echt te doorgronden en je een eigen gezicht en geluid te geven. Hierdoor willen klanten zich met jouw onderneming verbinden. Daarnaast weten ze ook nog middelen voor jou te ontwikkelen om je doelen te bereiken. Zodoende bouwen zij merken die anderen daadwerkelijk inspireren. Ook helpen ze je met navigeren door de hedendaagse verbonden wereld. Met hun aanpak creëren zij middelen waardoor jij jouw klanten kunt boeien, plezier geven en duidelijk mee kunt communiceren. De aanpak van OMD Branding wordt compleet gemaakt door hun grote ervaring met animatie en video. Zodoende maken ze al dertig jaar video’s die verrassen, verfrissen en verleiden.

Bekijk hier het werk!
OMD Branding
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als OMD Branding je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Maatwerk online en Digital Movers 

Bekijk de reviews van deze bedrijven