logo tulpenfonds

Informatie

 • Tulpenfonds
 • Zelfstandigen hulp
 • Wijchenseweg 10, 6537 TL Nijmegen
 • Opgericht in 2018
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Tulpenfonds review

Rapid '54 review

Het Tulpenfonds is een vangnet voor zelfstandigen en zet zich in door drie vangnetten te ontwikkelen. De drie vangnetten bestaan uit een fonds, een verzekering en preventie. Dit zorgt ervoor dat zelfstandigen de keuze hebben en kunnen kiezen welk vangnet het beste bij hun past. De vangnetten houden rekening met uitval en met het voorkomen ervan. Zo zorgt het Tulpenfonds ervoor dat zelfstandige meer sociale zekerheid hebben.

De vangnetten van het Tulpenfonds bestaan uit een gezondheidscoach, een zelfstandigenfonds en een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze vangnetten vangen zelfstandigen op wanneer het nodig is zonder dat zij door ingewikkelde procedures moeten gaan. Dit zorgt ervoor dat een zelfstandige vandaag nog zijn/haar vangnet kan regelen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Tulpenfonds

Tulpenfonds staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,7 / 5 op basis van meer dan 7 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Eindelijk een goed alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mij als ZZP’er. Heldere verzekering en gemakkelijk af te sluiten.” – Tevreden klant (Geert)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Betaalbaar
 • Begrijpelijk
 • Makkelijk online regelen
 • Aangepast per persoon
 • Meer zekerheid
 • Jarenlang vaste tarieven

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Beste verzekering voor jou!

Wanneer je opzoek bent naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering, dan ben je bij het Tulpenfonds aan het juiste adres. Ze zorgen er namelijk voor dat jij als zelfstandige een betaalbare basisverzekering tot je beschikking hebt. Zo weet je zeker dat je een uitkering krijg in het geval dat je niet meer kunt werken. Het Tulpenfonds biedt verschillende premiegroepen zodat je wordt ingedeeld bij de groep die bij jou, je leeftijd en je beroep past. Kortom, de voordeligste keuze voor jou!

Meer informatie
arbeidsongeschiktheidsverzekering
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Tulpenfonds je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor financiële hulpmiddelen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor fondsen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je fonds verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende websites voor financiële hulpmiddelen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Open Legal en Data Analytics.

Bekijk de reviews van deze bedrijven