Open Legal review

Informatie

 • Open Legal
 • Advocatenkantoor
 • Beukenlaan 129, 5616 VD Eindhoven
 • Opgericht in 2010
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Open Legal review

Rapid '54 review

Open Legal is een advocatenkantoor gevestigd in Eindhoven. De gedreven advocaten zullen er alles aan doen om je te helpen in de ingewikkelde wereld van het recht. Zij richten zich met name op de zakelijke markt en kunnen ondernemers bijstaan met al hun vragen. Met hun gedrevenheid en creativiteit trekken ze alles uit de kast tijdens een gerechtelijke procedure. Hierdoor hebben zij een hoog scoringspercentage.

Klanten voelen zich hier snel thuis en dat is ook wat Open Legal belangrijk vindt. Zij ondersteunen ambitieuze ondernemers die kansen zien en hun bedrijf willen laten groeien. Kortom, Open Legal staat voor je klaar en leidt je door de wereld van het recht.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Open Legal

Open legal staat nog niet genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Open Legal Advocaten omtrent de incassozaken. Er wordt alles aan gedaan om de vorderingen binnen te halen en hier slagen ze ook telkens in. De bijkomende kosten zijn ook nihil te noemen.” – Tevreden klant (Mark)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Veelzijdige kennis en expertise
 • Bijzonder toegankelijk
 • Bewezen succesvol
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Juridische sparringpartner
 • Contracten om maat gemaakt

Over Open Legal

Jouw advocaten partner

Open Legal is een dynamisch advocatenkantoor dat zich voornamelijk richt op de zakelijke markt. Opgericht in 2010 zijn zij al meer dan 10 jaar de leider op het gebied van ondernemingsrecht, handelsrecht, vastgoedrecht en contractenrecht. De drie advocaten staan voor je klaar en zullen er alles aan doen om jouw onderneming te laten groeien. Ze leiden je door de ingewikkelde wereld van het recht en staan aan je zijde tijdens gerechtelijke procedures. Door de transparante werkwijze kom je nooit voor verrassingen te staan. Of je nu ingewikkelde contracten hebt die opgesteld moeten worden, of voor een ingewikkelde juridische strijd komt te staan: Open Legal gaat de strijd met je aan. Met hun hands-on mentaliteit en persoonlijke, maar professionele benadering, hebben zij al vele ondernemers bijgestaan.

Kom kennismaken!
Open Legal beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Open Legal je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende organisaties kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Goed voorbeelden hiervan zijn Bundel en Boekhouderkaart.

Bekijk de reviews van deze bedrijven