Verizon Connect review

Informatie

  • Verizon Connect
  • Bedrijfsmanagement
  • H.J.E. Wenckebachweg 123, 1096 AM Amsterdam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Verizon Connect review

Rapid '54 review

Verizon Connect specialiseert zich in de wereld van automatiseren, optimaliseren en transformeren van de manier waarop mensen en voertuigen zich door de wereld heen bewegen. Verizon Connect zorgt ervoor dat ieder wagenpark stappen richting de toekomst maakt. Dit doen zij door verschillende geautomatiseerde en geoptimaliseerde apparaten en software te installeren in het wagenpark van je bedrijf. Hierbij kan gedacht worden aan een fleet management systeem, een digitale tachograaf of een GPS voertuigvolgsysteem.

Door deze voorzieningen te gebruiken in het wagenpark van je bedrijf, worden er veel kostenposten verminderd en worden risico’s beperkt. Je krijgt meteen inzicht in het rijgedrag van je werknemers, alles wordt digitaal opgeslagen, kan overal achterhaald worden en er worden automatisch rapporten gemaakt. Deze gemaakte rapporten kunnen met elkaar vergeleken worden om de werkwijze te optimaliseren.

Beoordeling Verizon Connect

Verizon Connect wordt op verschillende beoordelingswebsites genoemd. De veel beoordelingen van Verizon Connect zijn te vinden op Google. Hier krijgen zij meer dan 175 beoordelingen met een gemiddelde van 4.1/5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

‘’Inmiddels alweer een flink aantal jaren maken wij gebruik van de diensten van Verizon Connect. Het systeem is gebruiksvriendelijk en storingsvrij. We hebben goed inzicht waar onze servicebussen zijn. Handig voor de planning.’’ – EJ

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Innovatief
  • Betrouwbaar
  • Verschillende mogelijke oplossingen
  • Wereldwijd actief

Waarom raden wij Verizon Connect aan?

Verizon Connect heeft jarenlange ervaring op het gebied van het automatiseren en vooruit helpen van je bedrijf. Zij hebben voor ieder probleem waar een bedrijf tegenaan kan lopen, binnen hun wagenpark, een oplossing. Ze bieden oplossingen en innovatieve producten voor het verbeteren van de ritregistratie, ongeluk preventie, brandstofbesparing en nog veel meer. Door het gebruik van de systemen en producten van Verizon Connect zorg jij ervoor dat je bedrijf klaar is voor de toekomst.

Neem contact met ons op!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Interago je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor de categorie techniek op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende specialisten onze diensten uitgevoerd. Andere voorbeelden van bedrijven uit deze categorie zijn: Primex BV en FireFly.

Bekijk de reviews van deze bedrijven