boekhouderkaart

Informatie

 • Boekhouderkaart
 • Boekhouding
 • Mauritskade 55C,
  1092 AD Amsterdam
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Boekhouderkaart review

Rapid '54 review

Boekhouderkaart is een website die ervoor zorgt dat opdrachten gelinkt worden aan de juiste boekhouder. Het kan soms namelijk lastig zijn om de juiste persoon te vinden voor de specifieke taak die je hebt. Daarnaast is het ook voor boekhouders zo dat bepaalde aspecten van de administratie leuk of minder leuk zijn of dat de specialisatie van een boekhouder op een specifiek vakgebied zijn. Boekhouderkaart koppelt een opdracht aan een boekhouder die past bij die specifieke opdracht. Hierdoor wordt er een situatie gecreëerd die voor beide kanten fijn is. Zo heeft de boekhouder een opdracht die past bij zijn kennis en vaardigheden en heeft de opdrachtgever een fijne boekhouder om mee samen te werken.

Het uitbesteden van de boekhouding kan een bedrijf veel tijd en geld opleveren. De zoektocht naar een boekhouder is daarmee belangrijk aangezien het gaat om belangrijke informatie over een bedrijf. Via Boekhouderkaart krijg je daarom altijd 3 gratis offertes. Met deze 3 offertes kun je zelf aan de slag gaan om te kijken welk bedrijf en welke boekhouder het best past bij jouw wensen en jouw bedrijf.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Boekhouderkaart

Boekhouderkaart staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,6 / 5 op basis van meer dan 20 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Een hele fijne website! Heel snel een boekhouder gevonden die mij heel erg goed geholpen heeft. Een aanrader!!” – Tevreden klant (Job)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Gratis offertes
 • Razendsnel vergelijken
 • Groot netwerk van lokale boekhouders
 • Accountants & Boekhouders
 • Makkelijk
 • Snelle reacties

Wie is Boekhouderkaart?

Vind de beste financiële dienstverleners!

Boekhouderkaart is een online tool waarin je snel en gemakkelijk de juiste boekhouder kunt vinden voor jouw opdracht. Via de website van Boekhouderkaart krijg je gratis 3 offertes van boekhouders in de buurt. De uitgekozen boekhouders sluiten goed aan bij de opdracht die is gegeven. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw opdracht goed zal worden uitgevoerd. Zelf zoeken naar een goede boekhouder kan veel tijd en geld kosten. Door gebruik te maken van Boekhouderkaart hoef je zelf niet meer te zoeken en kun je kiezen uit 3 boekhouders die sowieso geschikt zijn voor jouw opdracht.

Vind jouw boekhouder!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Boekhouderkaart je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor financiële dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Top Of Minds en Open Legal.

Bekijk de reviews van deze bedrijven