outplacementbureau

Informatie

  • Sterker Werkt
  • Dienstverlening
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Sterker Werkt review

XTRN-IT review

Sterker Werkt is er voor iedereen die zichzelf verder wilt ontwikkelen. Of dit nu in de groei van een bedrijf is, als je iets bij wilt leren of juist of wilt leren. Sterker Werkt helpt jou verder om passende baan te vinden die bij jou past.

Als outplacementbureau is het doel van Sterker Werkt om jou aan een nieuwe, passende baan te helpen. Zij helpen mensen op weg met hun nieuwe uitdaging in het leven en ondersteunen daarbij. Met onder andere handige tips en tricks zul jij zo goed mogelijk voorbereid worden op die nieuwe baan. Het maakt niks uit over welk opleidingsniveau jij beschikt. Sterker Werkt coacht, begeleidt en bemiddelt namens iedereen.

Vanwege ziekte of andere omstandigheden kan het soms zijn dat je even uit de roulatie bent. Om jou een helpende hand te bieden, door middel van ondersteuning en door jouw situatie beter te leren kennen, kan Sterker Werkt als outplacementbureau jou goed verder op weg helpen naar die volgende stap in jouw leven!

Beoordeling Sterker Werkt

Sterker Werkt staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Facebook hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij bijna een 5 / 5 op basis van meerdere reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

”Goede eerste indruk. Kundige medewerkers.”  – Aldus een tevreden klant van Sterker Werkt.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Kundige medewerkers
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijke aanpak
  • Zetten die extra stap
  • Deskundig in de branche
  • Goed luisterend oor

De 4 T's van Sterker Werk(t)

Het team van Sterker Werkt, werkt volgens de principes van de 4 T’s. Dat betekent dat ze de volgende kernwaarden hoog in het vaandel hebben zitten en hierop inspelen:

1. Toewijding: Met toewijding en respect zorgen de medewerkers ervoor dat ze jouw situatie goed begrijpen en volledig voor jou de beste mogelijkheden zullen zoeken. Via een persoonlijk gesprek kun je jouw verhaal en ambities delen, met wederzijds respect. Op basis daarvan gaat outplacementbureau Sterker Werkt toegewijd op zoek naar een baan voor jouw toekomst.

2. Talent:  Sterker Werkt is van mening dat bedrijven te weinig op de talenten van individuen letten. Daarom probeert Sterker Werkt bij de zoektocht naar een nieuwe baan, jouw talenten naar voren te laten komen. Zo worden jouw vaardigheden en kennis het beste geoptimaliseerd.

3. Trots: Door middel van verschillende methodes probeert Sterker Werkt jou weer trots te laten zijn op jezelf en op jouw toekomstige, nieuwe werk.

4. Toekomst: Van het beginproces tot aan het einde staat Sterker Werkt jou bij in de zoektocht naar jouw ultieme droombaan, waarbij jij het beste tot jou recht komt.

Diensten van Sterker Werkt
outplacementbureau
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Sterker Werkt jouw review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Markthandel en Messcherp.

Bekijk de reviews van deze bedrijven