Informatie

 • The Bridge Personality
 • Dienstverlening
 • Herengracht 282

  1016 BX Amsterdam

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over The Bridge Personality

XTRN-IT review

Wil jij beter inzicht krijgen in de persoonlijkheid en competenties van je sollicitanten en werknemers? Dan is The Bridge Personality test van Testgroup misschien wel een goede optie voor jou!

The Bridge Personality is een persoonlijkheidstest die specifiek onderzoekt op het gebied van werksituaties. Deze test maakt gebruik van algoritmes waardoor de kandidaat gemeten wordt op eerlijkheid tijdens het invullen, zo krijg je altijd een valide en vooral betrouwbaar beeld van je medewerker of kandidaat. De test zorgt ervoor dat de kandidaat altijd vragen zal krijgen die voor diegene relevant zijn. De test wordt dagelijks door 5000 professionals gebruikt en heeft jaarlijks 250.000 deelnemers wereldwijd.

Over de test

The Bridge Personality is een persoonlijkheidstest die specifiek gericht is op werksituaties en gebruikt kan worden voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van kandidaten en medewerkers. Deze test is gebaseerd op de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel en maakt gebruik van algoritmes die de vragen in de test aanpassen als de kandidaat de test probeert te sturen of sociaal wenselijk probeert in te vullen. Hierdoor krijg je altijd een betrouwbaar en valide beeld van de kandidaat. Na het invullen van de test is het rapport direct beschikbaar en zijn er verschillende rapporten beschikbaar voor recruitment, coaching, sales en teams. De Bridge Personality is de meest gebruikte persoonlijkheidstest in de Benelux en is beschikbaar in 20 talen.

Beoordeling The Bridge Personality

The Bridge Personality wordt door 94% van hun klanten aanbevolen en wordt dagelijks door 5.000 professionals gebruikt. Zo laat men ook weten dat ze door persoonlijkheid te testen met The Bridge Personality ze er flink op vooruit zijn gegaan.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken” – Marja, recruiter – GP Groot

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Een kwalitatieve test
 • Test in meer dan 20 talen
 • Ontvang binnen 30 minuten de test
 • Eerlijkheid wordt gemeten door algoritmes
 • Overzichtelijke website
 • U ontvangt 6 uitgebreide rapportages

Persoonlijkheidstest bestellen

 • Geen verplichte training nodig.
 • Alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties
 • Na het invullen is het rapport meteen in te zien
 • Tarvien vanaf €110,-
 • De persoonlijkheidstest staat na bestellen binnen 30 minuten klaar voor in te vullen
The Bridge Personality
The Bridge Personality
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als The Bridge Personality je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlenende bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverlenende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Mobility Service of  Everybody Frank!

Bekijk de reviews van deze bedrijven