Everybody Frank

Informatie

 • Everybody Frank
 • Medewerkersonderzoek
 • Donauweg 10 1043 AJ, Amsterdam
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 020 – 823 31 99
 • info@everybodyfrank.com
 • https://www.everybodyfrank.com/
Bekijk website

Everybody Frank review

Rapid '54 review

Everybody Frank is een bedrijf dat is opgericht doordat ze veel ervaring hebben opgedaan uit de loopbaanpraktijk. Dagelijks spreken ze daar namelijk mensen die in de knel raken met hun loopbaan. De redenen hiervoor waren ontzettend divers en persoonlijk, maar toch kwam bij vrijwel elk gesprek één punt naar boven. Dat was namelijk; dat iedereen te weinig stil staat bij wat ze zelf willen én welke elementen van hun beroep ze nou wel of juist niet leuk vinden, hierbij komt dan ook direct de vraag waar ze dan goed in zijn naar boven.

Hieruit kwam één vraag naar boven: ‘bestaat er een manier waarop we mensen kunnen helpen om ervoor te zorgen dat ze vaker stilstaan bij hun eigen werkbeleving. Zodat ze voordat ze vastlopen in hun loopbaan eigenlijk al een uitweg gevonden hebben?’

De app

Hieruit is dan ook de app ontstaan. Een app waarmee werknemers beter kunnen reflecteren op hun werkbeleving en hiermee een methode vinden waarbij ze zich veilig en eerlijk voelen. Hieruit kan Everybody Frank dan een anonieme terugkoppeling maken naar de werkgevers. Hierdoor zal de werkgever een veel beter inzicht krijgen in de behoeftes van alle werknemers. Hiermee wordt er een dialoog gecreëerd die op een andere manier niet gemakkelijk te vormen is. Everybody Frank is ook geen naam die zomaar gekozen is, het staat er namelijk voor dat iets alleen werkt als iedereen open & eerlijk is.

Beoordeling Everybody Frank

Everybody Frank is aanwezig op veel beoordelingswebsites. Hierbij halen ze een hoge review score. Op bijvoorbeeld Google krijgen ze een review-score van 5 uit 5. Klanten zijn dus heel tevreden!

Meest gewaardeerde beoordeling

“We gebruiken FRANK nu een aantal maanden en we hebben nu al mooie inzichten gekregen in het geluk en de betrokkenheid van werknemers. Erg fijne app die makkelijk werkt!” – Geert

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Toegankelijk voor iedereen
 • Anoniem
 • Verbeterd de werkomgeving
 • Vermindert stress
 • Innovatief
 • Unieke manier van feedback

Waarom raden wij Everybody Frank aan?

Wij raden Everybody Frank aan omdat het een bedrijf is dat vanaf de oprichting al ontzettend veel kennis in huis heeft van de loopbaanpraktijk. Uit veel gesprekken met werknemers kwamen ze erachter dat iedereen op één punt vast liep. Dat was dat ze te weinig stilstaan bij wat ze zelf willen, en dat ze het ook moeilijk vinden om feedback te geven aan mensen met een hogere functie. Everybody Frank heeft hierop een app bedacht, waarmee werknemers hun hart kunnen lichten op een anonieme basis. Waarna Everybody Frank die punten voorlegt aan de baas. Hierdoor zal er uiteindelijk een betere werksfeer gecreëerd worden. Vrijwel alle gebruikers van de app zijn er tevreden mee, waardoor wij niets anders kunnen dan het bedrijf aantraden!

Bezoek de website
maastricht university
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Il Fiore je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Huxley en Pepels.

Bekijk de reviews van deze bedrijven