kosso nutrition logo

Informatie

 • Kosso Nutrition
 • Webshop
 • Aan de Heijgraef 13, 6161 DK Geleen
 • Opgericht in 2019
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Kosso Nutrition review

XTRN-IT review

Kosso Nutrition is dé plek voor al jouw supplementen en voeding op het gebied van sporten. Op de website van Kosso Nutrition vind jij alles wat je nodig hebt om een kast te worden. Zo kun je kiezen voor verschillende smaken eiwit shakes die rijk zijn aan proteïne waardoor jij nog sneller zal groeien in spierkracht. Ook de pre-workout  sectie op deze site is van hoge kwaliteit en zul je veel toegevoegde waarde bieden tijdens het sporten. Je hoeft niet bang te zijn dat je slechte supplementen koopt, want deze zijn samengesteld door ex-bodybuilder Albert Dervishaj. Met de supplementen van Kosso Nutrition zul jij daadwerkelijk de nodige resultaten boeken waar jij altijd al van had willen dromen, want kwaliteit is prioriteit!

De webshop van Kosso Nutrition is veilig en volledig voorzien van verschillende veiligheidscertificaten. Betalingen gaan via iDEAL, PayPal en Creditcard. Als jij op zoek bent naar nieuwe supplementen voor of tijdens het sporten, dan is Kosso Nutrition de plek waar jij moet zijn. Zoals Albert Dervishaj altijd zegt: “Kwaliteit is prioriteit!”

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Kosso Nutrition

Kosso Nutrition staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,5 / 5 op basis van meer dan 19 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Kwaliteit is hun prioriteit, en als je iets van voeding en bodybuilding kent, klopt het ook gewoon. Bij Kosso Nutrition krijg je dus enkel de goede koolhydraten binnen en de smaak is nog supergoed ook!” – Tevreden klant (Marco)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Hoge kwaliteit supplementen
 • Goede service
 • Groot assortiment
 • Persoonlijke coaching
 • Resultaat gericht
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Coaching by kosso

Wil je graag fitter worden en jezelf ontwikkelen, maar kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Dan is coaching by Kosso de perfecte oplossing. Met deze nieuwe service krijg jij de nodige persoonlijke begeleiding. Samen zul je met Kosso een op maat gemaakte plan vaan aanpak creëren dat voldoet aan je wensen en behoeften. Hierin word jou uitgebreid uitgelegd wat en wanneer jij moet trainen. Daarnaast zal er ook gekeken worden naar je voeding. Je zult diverse tips ontvangen waarmee jij niet alleen beter zult worden door het trainen, maar ook nog weet welke voeding nu echt goed voor jou is. Hierdoor zul jij sneller je doel bereiken en dus ook jezelf verder ontwikkelen.

Ontdek coaching bij Kosso
Kosso Nutrition

Kosso nutrition supplementen

Kosso Nutrition heeft in vergelijking tot body and fit een beperkt aanbod. In eerste opzicht ziet dit eruit als een slecht iets, maar eigenlijk heeft dit alleen maar voordelen. Kosso heeft hier zelf voor gekozen om de kwaliteit van de producten op een hoog niveau te houden en daarmee alleen maar de hoogste kwaliteit aan zijn kopers te leveren. Het assortiment van Kosso nutrition bestaat uit: Fatburner, Pre-workout, Eiwitpoeder en Weightgainer. Daarnaast biedt kosso nog enige overige supplementen.

De fatburner, Kosso nutrition review

In vergelijking met andere grote fitness websites (zoals bodyandfit) heeft Kosso Nutrition maar twee verschillende fatburners: Droogworden en fatburner poeder. Beide zijn uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit ingrediënten en bieden consumenten veel waar voor hun geld. Doordat kosso nutrition de focus legt op twee fatburners en niet op het periodiek ontwikkelen van nieuwe fatburners met de raarste smaken (zie bodyandfit), kan er extra veel aandacht worden gegeven aan de kwaliteit van dit product. Geen bijzondere stoffen of rare smaakjes maar gewoon een kwalitatief goede fatburner. Dat is precies waar Kosso Nutrition voor staat!

Prijs kwaliteit Kosso Nutrition

Een fatburner bij deze webshop kost je ongeveer 30 euro. Dit is geen gekke prijs en ligt in lijn met de gemiddelde prijzen van fatburners. Ook de dosering (120 capsules) is gelijk aan vergelijkbare fatburners. Je betaalt dus niet te veel en krijgt ook nog eens een product van hoge kwaliteit (wat natuurlijk mooi meegenomen is)

De ingrediënten

Het supplement bevat de doorsnee ingrediënten die te vinden zijn in fatburners. Denk hierbij aan verschillende vitamines, mineralen en natuurlijk de juiste hoeveelheid suikers. Als bonus krijg je er nog cafeïne bij om je nog die extra oppepper te geven. Doordat dit pure cafeïne is, zal de extra oppepper langer aanhouden en zullen de effecten wanneer deze is uitgewerkt minder te merken zijn.

Conclusie Kosso fatburner

De fatburner van Kosso Nutrition heeft dus een aantal voordelen. Zo heb je geen last van overbodige geur en smaak stoffen en extra toegevoegde afval stoffen. Bovendien betaal je geen premium prijs wat bij veel fatburners wel het geval is. Kortom, een sterke fatburner gemaakt uit alleen maar hoge kwaliteit ingrediënten en zonder overbodige afval stoffen.

Bestel de fatburner!
fatburner kosso nutrition
weightgainer kosso nutrition

De weightgainer, Kosso nutrition review

Moeite met aankomen in gewicht? Dan is het een goed idee om een weightgainer te gebruiken. Kosso Nutrition heeft hier een speciale weightgainer voor met de naam “Beest worden”. Word je hier ook echt een beest van? Dat lees je in deze kleine Kosso Weightgainer review!

Prijs kwaliteit Kosso Nutrition

Net zoals de fatburner beschikt de weightgainer over een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo betaal je 30 euro voor een pot van 2,5 kg. Dit is niet duur en is te vergelijken met de meeste andere weightgainers.

Ingrediënten Kosso Nutrition

De prijs kwaliteit is dus dik in orde, maar hoe zit het met de ingrediënten? Zijn deze van hoge kwaliteit , en nog belangrijker: “Zijn deze weightgainer ingrediënten van hoge kwaliteit of bevatten deze weightgainers veel suikers?”. De weightgainer van Kosso Nutrition bevat een normale dosis suiker en vetten. Ook de dosering van koolhydraten is van een normaal en natuurlijk niveau. De weightgainers zijn dus niet volgestopt met overbodige ingrediënten.

Conclusie Kosso weightgainer

De weightgainer van Kosso Nutrition is een sterke en goede weightgainer die je gaat helpen om snel in gewicht aan te komen. Net zoals de fatburner bevat die geen overbodige stoffen en is er alleen maar gebruik gemaakt van hoge kwalitieit ingrediënten.  Op het gebied van prijs kwaliteit is de weightgainer niet duur en bevat het voldoende doseringen.

Bestel de weightgainer!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Kosso Nutrition je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Koncept Store en Telefoonhoesje.

Bekijk de reviews van deze bedrijven