kosso nutrition logo

Informatie

 • Kosso Nutrition
 • Webshop
 • Aan de Heijgraef 13, 6161 DK Geleen
 • Opgericht in 2019
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Kosso Nutrition review

Kosso Nutrition is dé plek voor al jouw supplementen en voeding op het gebied van sporten. Op de website van Kosso Nutrition vind jij alles wat je nodig hebt om een kast te worden. Zo kun je kiezen voor verschillende smaken eiwit shakes die rijk zijn aan proteïne waardoor jij nog sneller zal groeien in spierkracht. Ook de pre-workout  sectie op deze site is van hoge kwaliteit en zul je veel toegevoegde waarde bieden tijdens het sporten. Je hoeft niet bang te zijn dat je slechte supplementen koopt, want deze zijn samengesteld door ex-bodybuilder Albert Dervishaj. Met de supplementen van Kosso Nutrition zul jij daadwerkelijk de nodige resultaten boeken waar jij altijd al van had willen dromen, want kwaliteit is prioriteit!

De webshop van Kosso Nutrition is veilig en volledig voorzien van verschillende veiligheidscertificaten. Betalingen gaan via iDEAL, PayPal en Creditcard. Als jij op zoek bent naar nieuwe supplementen voor of tijdens het sporten, dan is Kosso Nutrition de plek waar jij moet zijn. Zoals Albert Dervishaj altijd zegt: “Kwaliteit is prioriteit!”

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Kosso Nutrition

Kosso Nutrition staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,5 / 5 op basis van meer dan 19 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Kwaliteit is hun prioriteit, en als je iets van voeding en bodybuilding kent, klopt het ook gewoon. Bij Kosso Nutrition krijg je dus enkel de goede koolhydraten binnen en de smaak is nog supergoed ook!” – Tevreden klant (Marco)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Hoge kwaliteit supplementen
 • Goede service
 • Groot assortiment
 • Persoonlijke coaching
 • Resultaat gericht
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nu ook coaching bij Kosso nutrition

De beste rijschool in Sittard

Wil je graag fitter worden en jezelf ontwikkelen, maar kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Dan is coaching by Kosso de perfecte oplossing. Met deze nieuwe service krijg jij de nodige persoonlijke begeleiding. Samen zul je met Kosso een op maat gemaakte plan vaan aanpak creëren dat voldoet aan je wensen en behoeften. Hierin word jou uitgebreid uitgelegd wat en wanneer jij moet trainen. Daarnaast zal er ook gekeken worden naar je voeding. Je zult diverse tips ontvangen waarmee jij niet alleen beter zult worden door het trainen, maar ook nog weet welke voeding nu echt goed voor jou is. Hierdoor zul jij sneller je doel bereiken en dus ook jezelf verder ontwikkelen.

Begin meteen met rijlessen!
Kosso Nutrition
inforeview review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Kosso Nutrition je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Koncept Store en Telefoonhoesje.

Bekijk de reviews van deze bedrijven