By Vesper logo

Informatie

  • By Vesper
  • Cadeau webshop
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

By Vesper review

XTRN-IT review

By Vesper is opgericht uit de interesse van beide eigenaressen in mooie stenen en schelpen. Het idee voor speciale cadeaus is met deze interesse gecombineerd. By Vesper biedt namelijk ware liefdevolle cadeautjes, waar je écht iets mee kan zeggen. De geschenkjes zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar. Van geluk, troost tot aan kracht wensen, alles is mogelijk. De speciale geschenken komen in de vormen van zakjes, potjes, stolpjes, edelstenen, oesterschelpen én geboortestenen. Dus, voor degene die opzoek zijn naar unieke cadeaus om hun dierbare mee te verrassen, By Vesper is the place to be !

Productaanbod

By Vesper biedt een breed scala aan unieke liefdevolle geschenken. Bovendien bieden ze een aanvullende dienst om het geschenk nóg persoonlijker te maken! Voeg een handgeschreven boodschap toe op een wit kaartje met een gouden hartje. Bij By Vesper kies je voor persoonlijk en iets extra’s!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Zorgvuldig
  • Uniek
  • Met liefde
  • Transparantie en eerlijkheid
  • Klantgerichtheid

Zorg en liefde staan centraal

Bij By Vesper staat de klant centraal in alles wat ze doen. Alle producten worden met zorg en liefde, mooi ingepakt. Bestel je voor 14:00 uur, dan wordt het uiterste best gedaan om het pakketje dezelfde dag nog te verzenden. Deze zorg en liefde staan ook centraal in de aangeboden producten.

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat mensen meer vertrouwen hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als By Vesper je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Deurmataanhuis en Vital Nutrition.

Bekijk de reviews van deze bedrijven