koncept store

Informatie

Koncept store

 Kleding

Roselaar 12, 4701 BC, Roosendaal

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

0165- 22 93 79

konceptstore.nl

Koncept store review

Koncept store is een kleding winkel in Roosendaal en Etten-leur. Daarnaast hebben ze ook nog een uitgebreide webshop. Je kan hier hippe en moderne kleding bestellen van de bekende merken zoals Malelion, Nikki, Reinders, Black bananas en nog veel meer. Ze hebben kleding voor heren, dames en jongeren. Hier scoor je trendy kleding, schoenen en accessoires. Elke dag komen er nieuwe arrivals bij.

  • 2 echte winkels
  • Elke dag nieuwe arrivals
  • Hippe merken
  • Voor jongeren en volwassen
  • Klantgericht
  • Snelle verzending

De tevreden klanten van Koncept store

Wie is Koncept store ?

Koncept store heeft twee fysieke winkels en een webshop met hippe kleding voor kinderen en volwassenen. Ze verkopen kleding van merken als Malelion, Black bananas, in gold we trust en nog veel meer!
koncept store trendy
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op