Van Harten Edelsmeden logo

Informatie

 • Van Harten Edelsmeden
 • Dienstverlening
 • Koninginnestraat 1

  4818 HA, Breda

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Van Harten Edelsmeden review

XTRN-IT review

Van Harten Edelsmeden is een ambachtelijke juwelier en edelsmid in het hart van de historische stad Amersfoort. Het bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het maken van sieraden op maat en het repareren van bestaande stukken. Het team bestaat uit gepassioneerde ambachtslieden die hun vak met liefde en toewijding uitoefenen.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van unieke sieraden op maat. Of het nu gaat om een trouwring, een verlovingsring of een ander sieraad. Bij Van Harten Edelsmeden kunt u er zeker van zijn dat u een uniek en persoonlijk ontwerp krijgt dat helemaal past bij uw stijl en wensen. Daarnaast bieden ze ook reparaties en restauraties aan, zoals horloge reparatie Breda, zodat u uw dierbare sieraden weer in ere kunt herstellen. Als u op zoek bent naar een bijzonder sieraad, dan bent u bij Van Harten Edelsmeden aan het juiste adres.

Beoordeling Van Harten Edelsmeden

Met 8 Google reviews krijgt Van Harten Edelsmeden 4,9/5 sterren. Klanten zijn zeer tevreden over het proces en het resultaat. Inclusief het maken van trouwringen en nieuwe sieraden. Het repareren van oude sieraden en nog veel meer. De eigenaar is vakbekwaam en behulpzaam bij het realiseren van de wensen van klanten.

Meest gewaardeerde beoordeling

De eigenaar heeft de trouwringen van onze dromen gemaakt! Het was een feestje om bij dit speciale proces te zijn. De eigenaar heeft ervoor gezorgd dat al onze wensen meer dan vervult waren en nu hebben we de mooiste en unieke ringen ooit. Verder was het communicatieproces erg persoonlijk. Voor iedereen die een edelsmid zoekt, ga naar Van Harten Edelsmeden! – Annabelle

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Duurzaamheid en verantwoord
 • Werken alleen met gerecyclede metalen en edelstenen
 • Streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk
 • Ondersteunen lokale goede doelen en initiatieven
 • Vakmanschap
 • 30 jaar ervaring

Diensten van Van Harten Edelsmeden

Bij Van Harten Edelsmeden kunt u terecht voor het ontwerpen en vervaardigen van sieraden op maat, reparaties en restauraties, onderhoud en schoonmaak van uw sieraden, en het graveren van uw sieraden. Van Harten Edelsmeden staat bekend om hun vakmanschap en persoonlijke benadering, en zij streven naar 100% klanttevredenheid

Bekijk de website!
Van Harten Edelsmeden
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat mensen meer vertrouwen hebben in jouw bedrijf.

Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Van Harten Edelsmeden je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Solarite en Slotenmaker112.

Bekijk de reviews van deze bedrijven