Informatie

 • Shapetape
 • Webshop
 • Op de dries 4, 6181JL Elsloo
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Shapetape

XTRN-IT review

Shapetape is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van zelfklevende tapes. Het bedrijf biedt een breed scala aan tapes voor verschillende toepassingen, waaronder verpakking, isolatie, afdichting en bevestiging.

Een van de belangrijkste producten van Shapetape is de verpakkingstape. Deze tapes zijn ontworpen om dozen en pakketten stevig te sluiten en te beschermen tijdens transport. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een sterke kleefkracht om ervoor te zorgen dat de verpakking veilig blijft, zelfs onder zware omstandigheden.

Daarnaast biedt Shapetape isolatietapes aan die gebruikt kunnen worden voor elektrische isolatie. Deze tapes zijn geschikt voor het omwikkelen en beschermen van elektrische bedrading en kunnen helpen bij het voorkomen van kortsluiting en lekkage van elektriciteit. Voor een boob tape te kopen kun je ook bij Shapetape terechtkomen.

Beoordeling Shapetape

Shapetape heeft reviews op verschillende reviews sites. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,6 / 5 op basis van een aantal reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

Wauw wat een top product! Levering was snel en de tape is zeer goede kwaliteit! Het blijft goed en lang zitten, echt een must om in huis te hebben!! – Anouk Blom

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Sterke kleefkracht
 • Duurzaamheid
 • Veelzijdigheid
 • Eenvoudig in gebruik
 • Betrouwbaarheid
 • Uitstekende klantenservice

Aanbod van Shapetape

Het bedrijf om verpakkingen te produceren!
 1. Verpakkingstapes: Shapetape biedt een verscheidenheid aan verpakkingstapes die zijn ontworpen om dozen en pakketten veilig en stevig te sluiten tijdens transport. Deze tapes hebben een sterke kleefkracht en zijn bestand tegen scheuren en slijtage.
 2. Isolatietapes: Voor elektrische isolatie biedt Shapetape isolatietapes die gebruikt kunnen worden om elektrische bedrading te beschermen en te isoleren. Deze tapes zijn bestand tegen hoge temperaturen en helpen bij het voorkomen van kortsluiting en lekkage van elektriciteit.
 3. Afdichtingstapes: Shapetape heeft afdichtingstapes die gebruikt kunnen worden voor het afdichten van scheuren, naden en voegen. Deze tapes zijn waterbestendig en zorgen voor een duurzame en betrouwbare afdichting in zowel binnen- als buitentoepassingen.
 4. Bevestigingstapes: Shapetape biedt ook bevestigingstapes die gebruikt kunnen worden voor het stevig bevestigen van verschillende materialen, zoals hout, metaal, glas en kunststof. Deze tapes bieden een sterke hechting en kunnen een alternatief zijn voor traditionele bevestigingsmethoden.
Bekijk de producten
Shapetape
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Shapetape je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor productiebedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende productiebedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Ecobliss Retail en Verizon Connect.

Bekijk de reviews van deze bedrijven