Het PA Bureau Logo

Informatie

  • Het PA Bureau
  • Recruitmentbureau
  • Amsterdam, Prins Hendriklaan 56
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Het PA Bureau review

Rapid '54 review

Het PA Bureau is geen doorsnee recruitment bureau. Het PA Bureau is een recruitmentbureau voor professionals in business-support. Het team van Het PA Bureau is klein, maar zeer deskundig en bekwaam. Bij het PA Bureau zorgt men voor een goede en kloppende match tussen werkzoekende en werkgever. Dat geld dus zowel voor de professional in business-support als ook de bedrijven waar ze potentieel geplaatst worden.

Het maken van een goede match is de belangrijkste taak van het PA Bureau, daarbij staat transparantie en elegantie centraal. Daarmee wordt bedoeld dat zonder dat de klant het door heeft, er moeiteloos wordt meebewogen met de behoeften van alle betrokken partijen. Het is een combinatie van vanzelfsprekende flexibiliteit, wederkerigheid en transparantie. Dat maakt het PA Bureau een plezierige partij om mee samen te werken.

Het PA Bureau weet zich te onderscheiden van de concurrentie door haar eigenaarschap en karakter. Ze combineren ervaring en expertise om tot de beste adviezen te komen en om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. De professionaliteit waar het PA Bureau naar streeft, is dezelfde die zij zelf op een elegante manier uitstralen.

Beoordeling Het PA Bureau

Het PA Bureau wordt beschreven als een deskundig en professioneel bedrijf. Ook is het PA Bureau onderdeel van top of minds, een grote speler in de detacheringswereld voor professionals. Op Google reviews scoren ze een 4,7/5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

Zeer klantvriendelijk, professioneel en transparant. Vanaf het begin was alles helder en wist ik precies waar ik aan toe was. Ik ben snel geholpen en vragen worden altijd direct beantwoord.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Professioneel
  • Eerlijk en transparant
  • Behulpzaam
  • deskundig advies
  • Ruim aanbod aan vacatures
  • Communicatie

Waarom raden wij het PA Bureau aan?

Het PA Bureau is onderdeel van Top of Minds. Deze partij heeft een ijzersterke reputatie als het aankomt op het rekruteren van professionals en interims. De expertise, kennis en kunde van Het PA Bureau is afkomstig van first hand experience in een bedrijf dat zich al jarenlang ontwikkeld heeft. Het PA Bureau richt zich daarbinnen op een specifieke doelgroep van de markt om een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen, terwijl je als klant mee profiteert van de ervaring van een erkende grote speler in de markt. Dat is zeker een aanbeveling waard.

Neem contact op
Interim werken via Het PA Bureau
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Leaselinq je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor recruitment op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Bijvoorbeeld Wings Recruitment BV.

Bekijk de reviews van deze bedrijven