MEIPOS LED verlichting review

Informatie

  • MEIPOS LED verlichting
  • Webshop
  • De Ynfeart 7-208 | 8447GM Heerenveen
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

MEIPOS LED verlichting

XTRN-IT review

MEIPOS LED verlichting is een vooraanstaande specialist op het gebied van energiebesparende verlichtingsoplossingen. Het bedrijf heeft een marktpositie genomen door zijn focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Met een breed assortiment aan binnen- en buitenverlichting biedt MEIPOS innovatieve en hoogwaardige producten. Die producten zijn geschikt voor verschillende toepassingen zoals woonkamers, keukens, garages. Maar ook zijn ze geschikt voor mobiele toepassingen zoals boten, campers en caravans.

Expertise en klantenservice

MEIPOS LED verlichting onderscheidt zich met meer dan 15 jaar ervaring in LED-technologie. De webshop biedt een zorgvuldig geselecteerde collectie van topmerken en het eigen merk QUALEDY. Die zijn beide direct uit voorraad leverbaar. Deze combinatie van hoogstaande kwaliteit en snelle leveringssnelheid maakt MEIPOS LED verlichting uniek in de branche. Bovendien wordt er gratis verzending aangeboden voor bestellingen boven de €75. Ook worden bestellingen die voor 16:00 uur zijn geplaatst dezelfde dag nog verzonden.

De klantenservice van MEIPOS LED verlichting is een kernonderdeel van hun succes. Klanten waarderen vooral de persoonlijke service en het deskundige advies dat zij ontvangen. Het team van specialisten is een bron van inspiratie en advies op maat. En ze bieden ook ondersteuning bij de installatie van de verlichting. De besparingscalculator is een populaire tool waarmee klanten kunnen berekenen hoeveel ze besparen door over te stappen op LED verlichting. Dit is dan ook waarom velen hier hun LED verlichting kopen.

Klantloyaliteit

MEIPOS heeft door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd in zowel binnen- als buitenland. De constante kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten en de uitmuntende klantenservice zijn de belangrijkste redenen waarom klanten terugkomen. Veel klanten benadrukken de snelle service, de duurzaamheid van de producten en de significante besparingen op energiekosten. Een veelgeprezen klantbeoordeling luidt:

” Na een zware blikseminslag (piekspanning) in de buurt waren 2 LED TL lampen (2 jaar oud) defect.
Na eigen diagnose de lampen onder garantie direct vervangen.
Ik heb nog een vergoeding voor de nieuwe lampen voorgesteld maar daar wilde de verkoper helemaal niks van weten.
Wat een super service !.” -Kees

Hier is te zien dat de klanten daadwerkelijk tevreden zijn.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Energie-efficiëntie
  • Breed assortiment
  • Deskundig advies en ondersteuning
  • Snelle levering
  • Kwaliteitsproducten
  • Duurzaamheid
MEIPOS LED verlichting review

Oplossingen voor ieder

Het productaanbod van MEIPOS is een voorbeeld van geavanceerde LED-technologie en jarenlange expertise. In de webshop vindt men een diversiteit aan LED-oplossingen. Denk hierbij aan basis LED-lampen tot aan hoogstaande dimbare verlichting en complexe systemen voor smart home integraties. Vooral de 1-op-1 LED-vervangers hebben grote populariteit. Daarmee kunnen traditionele gloei- en halogeenlampen moeiteloos vervangen worden zonder wijzigingen aan de huidige armaturen.

Klik hier voor meer informatie!
review achter laten op website

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als MEIPOS LED verlichting je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Zo kan Inforeview gebruikt worden om jouw producten kenbaarder te maken bij je doelgroep. Door middel hiervan wordt het mogelijk gemaakt om nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Hierbij kan je denken aan bedrijven zoals Homechemistry en RetailBags.

Bekijk de reviews van deze bedrijven