wings recruitment

Informatie

 • Wings Recruitment
 • Dienstverlening
 • Arendstraat 4, 6135KT Sittard
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 085-1300595
 • info@wingsrecruitment.nl

 • www.wingsrecruitment.nl
Bekijk website

Wings Recruitment Review

Rapid '54 review

Wings Recruitment is hét gespecialiseerde recruitmentbureau in Sittard (Limburg) voor detachering, werving en selectie, recruitment marketing, employer branding én online marketing. Ondanks hun korte bestaan hebben ze een mooi profiel aan tevreden klanten kunnen opbouwen. Of je nou een grote of kleine organisatie hebt en op zoek bent naar online marketing specialisten: Wings Recruitment staat voor je klaar. Liever alleen de online marketing uitbesteden? Ook dat kan bij Wings Recruitment dankzij hun kennis en ervaring op zowel het gebied van recruitment als online marketing.

Beoordeling Wings Recruitment

Wings Recruitment is een jong gespecialiseerd recruitmentbureau dat al voor veel organisaties veel heeft mogen betekenen. Wings Recruitment staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door tevreden klanten. Wings Recruitment scoort gemiddeld 5/5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik zag het aantal bestellingen bij mijn webwinkel stijgen en kon goed extra hulp gebruiken. Omdat ik nog niet goed wist voor hoeveel uur ik iemand nodig zou hebben, klopte ik eerst bij Wings Recruitment aan voor detachering. Uiteindelijk bleek dat ik met zekerheid een allround webshop medewerker kon gebruiken en is een werving- en selectieproces gestart. Binnen de kortste keren hadden ze een aantal top kandidaten gevonden, waar uiteindelijk een geschikte kandidaat tussen zat. Ik ben helemaal blij met de nieuwe medewerker en de extra hulp! – Max

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Veel kennis en ervaring
 • Brede dienstverlening
 • Persoonlijk
 • Innovatief
 • Innovatief
 • Duidelijk en transparant

Over Wings Recruitment

Gespecialiseerd recruitmentbureau Wings Recruitment is gevestigd in Sittard, een stad in Zuid-Limburg. Het recruitmentbureau is opgericht door Ivan Arndts, die tevens mede-eigenaar is van online marketingbureau Web Wings. Door kennis en ervaring over zowel recruitment als online marketing weet Wings Recruitment de beste marketing professional voor jou te vinden of jouw organisatie te helpen met het creëren van een sterk werkgeversmerk. Als jonge speler in de recruitmentbranche beschikken ze over een frisse blik en weten ondanks de krapte op de arbeidsmarkt de allerbeste kandidaat voor jou te vinden.

Employer branding houdt in dat ze aan de slag gaan met het creëren van een sterk werkgeversmerk. Het is namelijk niet alleen belangrijk om een goed merk te hebben voor je klanten, maar ook voor het werven van toekomstige medewerkers. Door jouw organisatie aantrekkelijk in de markt te zetten en je te onderscheiden van jouw concurrenten, wordt je gevonden door talenten en zullen ze sneller reageren op jouw vacature(s).

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Wings Recruitment je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews van adviesbureaus op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor elk adviesbureau kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende klanten onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Strated Consulting en Endless Branding.

Bekijk de reviews van deze bedrijven