Verhuismeesters logo

Informatie

 • Verhuismeesters
 • Dienstverlening
 • Cantekoogweg 23, 1442 LG Purmerend
 • Opgericht 14 maart 2019
 • Reviewscore: 4,7/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Verhuismeesters review

XTRN-IT review

Verhuismeesters is een verhuisbedrijf in Purmerend. Dit verhuisbedrijf heeft al veel mensen mogen helpen met de verhuizing. Verhuismeesters biedt tijdens het verhuizen een ploeg aan van verhuizers. Zo kunt u bij Verhuismeesters ervoor kiezen om de gehele verhuizing uit te besteden. Snel en schadeloos zorgt het bedrijf voor de verhuizing.

Het bedrijf is gelegen in Purmerend, maar biedt verhuizingen aan door heel Nederland. Zo biedt het bedrijf ook internationale verhuizingen aan. Verder kunt u kiezen voor een complete verhuizing waar alles van inpakken tot het uitstallen op de nieuwe locatie gedaan wordt.

Er zijn veel verschillende aanbieders van verhuisbedrijven in Nederland. Hieronder lees je de reviews van vorige opdrachtgevers.

Beoordeling Verhoef Service Company

Verhuismeesters staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,7 / 5 op basis van meer dan 185 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Vriendelijk, kundig, snel en professioneel. Wij zijn een week geleden verhuisd door een super team, goed geluimd en in snel tempo sjouwden ze zware boekendozen, witgoed en meubels uit ons huis en het nieuwe huis weer in, ondanks smalle trappen en ingewikkeld parkeren in een oud stads centrum, tussen de Sint intocht door, ging het allemaal op rolletjes en relaxed, maar wel up tempo. Niks beschadigd en alles uit en in elkaar gemonteerd, perfect. Een top ervaring en gezellige dag.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Flexibel qua tijden

 • 7 dagen per week

 • Professionele verhuizers

 • (De)monteren

 • Tevreden klanten

 • Complete verhuizing

Wat is Verhuismeesters?

Verhuismeesters bieden ook verhuizingen aan voor bedrijven. In deze dienst wordt het verhuizen van kantoren en bedrijfsruimtes van bedrijven aangeboden. Bij een bedrijfsverhuizing wordt er rekening gehouden met een strakke planning. Dit om zoveel mogelijk tijdverlies te voorkomen. Zoekt u bijvoorbeeld een verhuisbedrijf in hoorn? Dan kunt u bij dit bedrijf terecht.

Verhuizen voor bedrijven
Verhuismeesters alkmaar
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Verhuismeesters je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Adrem autoverhuur en Huurstunt.

Bekijk de reviews van deze bedrijven