logo yogashop

Informatie

  • Yogashop
  • Webshop
  • Breitnerstraat 10, 5611 TV Eindhoven
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Yogashop review

Rapid '54 review

Yoga is een populaire trend in Nederland en over de hele wereld. Overweeg jij ook om te beginnen? Dan is yogashop.nl een handige startplek om tips, instructies en hulpmiddelen te krijgen.

Bij yogashop vind je alles wat met yoga en meditatie te maken heeft. Voor schappelijk prijzen wordt voorzien van producten van hoge kwaliteit. Met handige tips die te vinden zijn op de website word je als beginner op weg geholpen. Ook als je al langer yoga beoefent is er handige informatie te vinden die je kan gebruiken. Er is een blogsectie die altijd interessante berichten deelt waar iedereen iets aan heeft. Daarbij is er een breed scala aan producten die worden aangeraden door experts. Iedereen die een beetje in het wereldje zit zal de merken die worden verkocht wel herkennen.

Nog een voordeel aan Yogashop is dat je een grotere korting krijgt naarmate je order groter is. Ook worden alle bestellingen van boven de 35 euro gratis verstuurd.

Beoordeling Yogashop

Yogashop is te vinden op een aantal verschillende reviewplatforms. Zo hebben ze samen op Facebook en Google al bijna 40 reviews met een gemiddelde van 4,9/5. Op de webshop keurmerk website Kiyoh hebben ze daarnaast maar liefst 469 beoordelingen gekregen. Hier halen ze een 9,3/10 score.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Goede kwaliteit producten en een super goede service! Ik raad dit bedrijf zeker aan. Ga hier zeker vaker bestellen wanneer ik iets nodig heb” – A. Kapel

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Schappelijke prijzen
  • Ruim assortiment
  • Gebruiksvriendelijk
  • Handige tips en blogs
  • Klantgerichte medewerkers
  • Kwaliteit

Over Yogashop

Yoga voor iedereen

Yogashop heeft een duidelijke missie: yoga voor iedereen mogelijk maken. Yoga en mediteren zijn beide krachtige activiteiten die door iedereen moeten worden ervaren.
Zij richtte zich met hun webshop vooral op de Nederlandse en Belgische markt.

De webshop staat boordevol verschillende soorten yogaproducten. Een van de bekende merken die zij aanbieden is bijvoorbeeld Love Generation. De prijs/kwantiteitsverhouding staat hoog in het vaandel en dat zie je ook terug.

De yoga groothandel staat verder ook bekend om haar professionaliteit en handelswijze. De medewerkers van yogashop hebben zelf jarenlange ervaring en gebruiken deze om klanten zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk huidige aanbiedingen!
Yogashop
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Yogastudio je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Origanic en Omnimar.

Bekijk de reviews van deze bedrijven