beoordeling omnimar

Informatie

 • Omnimar
 • Leverancier van schoonmaakproducten
 • Arendstraat 4, 6135 KT Sittard
 • Opgericht in 2013
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • + 31 (0)46 410 5100
 • info@omnimar.nl
 • www.omnimar.nl
Bekijk website

Omnimar review

XTRN-IT review

Omnimar is een leverancier van sanitaire inrichtingen, reinigingsmiddelen, materialen en meer. Omnimar ligt gelegen in Sittard en bedient zowel Zuid- als ook midden- en Noord- Limburg. Bij Omnimar staat het adviseren, inventariseren en leveren van een totaalconcept aan onze relaties centraal. Een breed pakket op het gebied van schoonmaak en hygiëne, maar ook plastics, papier, machines, kantoorartikelen etc. Van Omnimar mag je een vlekkeloze uitlevering verwachten van bestellingen via de webshop of per mail.

De voordelen van Omnimar zijn dat ze altijd direct antwoord geven op uw vragen. Daarnaast heeft Omnimar een voordelige prijsstelling, voorraadbeheer en logistiek en breedte en diepte van het assortiment. Verder is de levering correct middels eigen vervoer, waar nodig of gewenst tot in de werkkast. Neem vrijblijvend contact met Omnimar op en zei helpen u met het maken van een afspraak.

Beoordeling Omnimar

Omnimar staat nog niet genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Zij zijn hierdoor alleen te vinden op Google en nog geen ander platform. Toch hebben zij hier een gemiddelde beoordeling van 5 op basis van 5 sterren!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Aanraders: te veel om te benoemen.

Zeer breed pakket aan producten, middelen en materialen!
Voor ieder soort werkplek de juiste tools en producten. Service met een hoofdletter! Gepaard gaand met goed advies! De formule voor succes!!

” – Tevreden klant (Marjo)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Jarenlange ervaring
 • Totaalconcept
 • Hoge kwaliteit
 • Goede prijsstelling
 • Deskundig advies
 • Eigen technische service

Ook een totaalleverancier nodig?

Omnimar heeft kwaliteit, service en een goede prijs in een zeer hoog vaandel staan. Voor al uw facilitaire zaken kunt u bestellingen via de website of per e-mail kopen bij Omnimar. Omnimar biedt maatwerk aan. Ze zijn VSR gecertificeerd als schoonmaak inspecteur en ze werken met de HACCP en ARBO normen. Verder wordt alles keurig uitgevoerd via een gecertificeerde keurmeester.

Als klant heeft u extra toegang tot de online orderstatus, een uitleveringsoverzicht, bestelgeschiedenis en offertes, zodat u veel overzicht heeft van uw bestellingen!

Haal nu jouw schoonmaakartikelen in huis!
Omnimar
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Omnimar je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops met daktenten kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten webshops onze diensten uitgevoerd. Onder andere Waterkeringdouche.nl en TX5000 Waterontharder zijn hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven