De Bruidsmode Outlet logo

Informatie

  • De Bruidsmode Outlet
  • Bruidsmode
  • Buitensingel 80, 3920 Lommel
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

De Bruidsmode Outlet review

XTRN-IT review

Een trouwkleed kopen is nooit goedkoop en als je op zoek bent naar iets bijzonders kan dit je al snel enkele duizenden euro’s gaan kosten. Dat is lang niet voor iedereen betaalbaar. Bij De Bruidsmode Outlet kunnen gelukkig ook mensen met een kleinere portemonnee de trouwjurk van hun dromen vinden.

De Bruidsmode Outlet is de plek voor alles wat betreft bruidsmode. De outlet beschikt over meer dan 1.000 verschillende trouwjurken en is maar liefst 500m2 groot. Wekelijks ontvangt De Bruidsmode Outlet een nieuwe collectie, wat ervoor zorgt dat er altijd een trouwjurk te vinden is die bij jou past. Hier is het mogelijk om premium kwaliteit bruidsmode te vinden dat tot wel 70% goedkoper is.

Om jou als bezoeker zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, wordt aangeraden om van te voren een afspraak bij de outlet te maken. Je krijgt op dat moment je dan persoonlijke begeleiding en word je volledig ondersteund tijdens de zoektocht naar jouw droom trouwjurk.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling De Bruidsmode Outlet

De Bruidsmode Outlet staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Onder andere zijn zij te vinden op Google. Op deze website hebben zij ook de meeste reviews, zij scoren hier gemiddeld een 4,5 / 5 op basis van meer dan 130 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik ben ontzettend goed geholpen door een lieve styliste. Ze was heel geduldig en liet me veel jurken passen. Onze afspraak is uitgelopen, maar ze bleef toch behulpzaam. Ze hebben veel verschillende modellen jurken waardoor je ook kan zien wat je mooi staat. Ik ben heel blij dat ik hier naartoe ben gegaan!” – Tevreden klant (Hasina)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Behulpzaam
  • Wekelijks nieuwe collectie
  • Premium kwaliteit
  • Voordelig
  • Klantgericht
  • Uitstekende service

De Bruidsmode Outlet voor iedereen

Jouw outlet voor bruidsmode!

Een bruidsjurk vinden is nooit makkelijk en kan veel tijd in beslag nemen. Bovendien is het in veel gevallen niet goedkoop en zal het je al snel heel veel geld kosten. Een bezoek brengen aan een bruidsjurk outlet kan je niet alleen helpen in jouw zoektocht naar de perfecte bruidsjurk, maar zal er ook voor zorgen dat je tegen een veel lagere prijs jouw droomjurk kunt vinden. Bij een bezoek aan De Bruidsmode Outlet krijg je persoonlijk advies en begeleiding en zorgen de medewerkers ervoor dat jij de trouwjurk vindt die bij jou past.

Vind jouw droomjurk!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als De Bruidsmode Outlet je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor kledingwinkels op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor kledingwinkels zoals een bruidsoutlet kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van jouw kledingwinkel verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten kledingwinkels onze diensten uitgevoerd. Hier is Koncept Store een goed voorbeeld van.

Bekijk de reviews van deze bedrijven