Verhuisbedrijf Utrecht logo

Informatie

 • Verhuisbedrijf Utrecht
 • Verhuisbedrijf
 • Demkaweg 40,

  3555 HW, Utrecht

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 030 205 4444
 • info@verhuisbedrijfutrecht.nl
 • https://verhuisbedrijfutrecht.nl/
Bekijk website

Verhuisbedrijf Utrecht review

XTRN-IT review

Staat er een verhuizing op de planning? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alles zelf te doen, maar als je verlangt naar een vlekkeloze overgang, dan is Verhuisbedrijf Utrecht dé keuze voor jou. Bij hun ben je verzekerd van een professionele en betaalbare verhuisdienst. Het team van deskundige verhuizers uit Utrecht staat klaar om je te helpen!

Jaren geleden is het bedrijf begonnen met lokale verhuizingen in en rond Utrecht. Maar nu, met extra locaties in Amersfoort, Veenendaal en Zeist, bieden ze hun verhuisservice aan door het hele land.

Verhuizen en verhuren

Elke dag zet Verhuisbedrijf Utrecht zich in om iedereen die gaat verhuizen te ondersteunen, of het nu gaat om een privéverhuizing, bedrijfsverhuizing, verhuizing voor senioren, spoedklussen, transport of woningontruiming.

Ook kan je bij Verhuisbedrijf Utrecht huren. Of je nu een verhuislift, een ruime verhuiswagen of gewoon wat extra mankracht nodig hebt, bij VBU ben je aan het juiste adres. Benieuwd naar de kosten? Bekijk de tarieven op de VBU-website of bereken direct wat jouw verhuizing gaat kosten.

Beoordeling Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Utrecht krijgt een 9,3 van hun klanten op Google review. De reviews zijn erg tevreden over de professionaliteit van de medewerkers, hoe snel ze zijn en hoe voorzichtig ze met de spullen van de klant omgaan.

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik heb een hele prettige verhuizing gehad. Netjes alles binnen de tijd en enorm vriendelijke verhuizers. Een verhuisbedrijf dat zijn afspraken nakomt. Echt een aanrader! – Jan Willem

De diensten van Verhuisbedrijf Utrecht

 • Particuliere, senioren- en bedrijfsverhuizing
 • Verhuiswagens en liften huren
 • Meubeltransport
 • Verhuishulp
 • Spoedverhuizing
 • Tijdelijke opslag
 • Woningontruiming
 • (De)montage service
 • In- en uitpakservice

Verhuishulp gezocht?

Verhuisbedrijf Utrecht is meer dan alleen een verhuisbedrijf; ze zijn specialisten die begrijpen dat elke verhuizing uniek is. Ze combineren betaalbaarheid met de kwaliteitsgarantie van echte professionals. Of je nu zware meubels of andere tijdrovende spullen wilt verhuizen, het team van VBU zorgt dat alles veilig op de nieuwe bestemming aankomt.

De diensten van Verhuisbedrijf Utrecht omvatten het gehele verhuisproces. Of het nu gaat om het inpakken van dozen, het ordenen van meubels, of transport van punt A naar B – ze hebben het onder controle. Met hun expertise wordt verhuizen een fluitje van een cent.

Leer er hier meer over
Verhuisbedrijf Utrecht
Verhuisbedrijf Frankrijk

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Verhuisbedrijf Utrecht je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Taxi opleiding Leiden en SJ LIVING.

Bekijk de reviews van deze bedrijven