Logo van Cibap

Informatie

 • Cibap
 • vakschool
  voor vormgeving
 • Nijverheidstraat 11
  8031 DZ Zwolle
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Cibap review

Rapid '54 review

Bij Cibap draait alles om het ontplooien van jouw creatieve potentieel. Hun team van docenten, allen professionals en specialisten in hun veld, zetten zich volledig in voor jouw ontwikkeling. Of je nu interesse hebt in de grafisch ontwerper opleiding of een andere creatieve richting, bij Cibap krijg je de begeleiding die je verdient.

Ze zijn er om je te begeleiden, motiveren en inspireren tijdens jouw creatieve reis, en helpen je jouw artistieke visie te verdiepen en je technische vaardigheden te verbeteren. De banden van Cibap met zowel de lokale gemeenschap als de grotere designindustrie zijn een onschatbare bron. Dankzij samenwerkingsverbanden krijg je als student de kans om hands-on ervaring op te doen en te netwerken met toonaangevende professionals, waardoor je goed voorbereid de dynamische designwereld instapt. Wat je echter het meest zal bijblijven van Cibap, is het gemeenschapsgevoel. Hier ben je geen nummer, maar een waardevol lid van een creatieve familie. Tijdens je studie leg je niet alleen de basis voor een succesvolle carrière, maar smeed je ook vriendschappen en professionele contacten die je toekomst vorm zullen geven. Ongeacht je ervaringsniveau, bij Cibap vind je de tools, begeleiding en kansen om je ambities te realiseren.

Begeleiding van topniveau

Cibap’s docententeam bestaat uit professionals die meesters zijn in hun vakgebied. Ze helpen je om je artistieke perspectief te verscherpen en technische skills te verfijnen. Cibap’s connectie met de lokale gemeenschap en de brede designwereld is een toegevoegde waarde. Door samenwerkingen biedt Cibap je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en te netwerken met vooraanstaande namen in de industrie, waardoor je een stap voor hebt in de bruisende wereld van design.

Wat Cibap echt onderscheidt, is het gevoel van gemeenschap. Hier word je gestimuleerd om te groeien op jouw eigen unieke manier. Naast het leren van vaardigheden, bouw je hier ook relaties op die een leven lang meegaan. Of je nu net begint in de wereld van creativiteit of al wat ervaring hebt en je kennis wilt verdiepen, Cibap biedt je alle middelen, ondersteuning en kansen om je dromen te verwezenlijken.

Beoordeling Cibap

De studenten van Cibap zijn altijd super tevreden over de aanpak en lesstof. Ook hoe de student zich kunnen ontplooien. Om deze reden staan ze dan ook op Inforeview

Meest gewaardeerde beoordeling

Als alumni ken ik Cibap als een professionele onderwijsinstelling met docenten die lesgeven vanuit hun passie. Cibap bied ook goede ondersteuning voor zoveel een studie als werktraject voor de 4e jaars. Als aankomende student is het zeker een goed idee om eens binnen te lopen en te kijken wat het Cibap jou te bieden heeft.
 
 

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Uitstekende communicatie
 • Creativiteit
 • Vakmanschap
 • Ondernemendheid
 • Omgevingsbewustzijn

Vakschool voor vormgeving

Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet in de creatieve sector, of iemand die al enige ervaring heeft en verder wil groeien; Cibap vakschool biedt een breed scala aan mogelijkheden. Onze deskundige docenten, moderne faciliteiten en een stimulerende leeromgeving zorgen ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Hierdoor ben je niet alleen voorbereid op de kansen die nu op je pad komen, maar ben je ook in staat toekomstige uitdagingen met zelfvertrouwen en deskundigheid aan te gaan. Bij Cibap vakschool zet je de fundering voor een bloeiende toekomst in de creatieve sector.

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als laptopsverhuur je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je verhuur verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Belvilla en 123 lease.

Bekijk de reviews van deze bedrijven