FIRM24

Informatie

  • Firm24
  • BV oprichten/ dienstverleners
  • Kingsfordweg 151-9 1043GR Amsterdam
  • Opgericht in 2012
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

FIRM24 review

XTRN-IT review

FIRM24 is een toonaangevende speler in de Nederlandse markt en staat bekend om zijn uitstekende dienstverlening op het gebied van juridische ondersteuning voor ondernemers. Met een sterke nadruk op klantgerichtheid en efficiëntie, biedt firm24.com een naadloze ervaring voor diegenen die hun zakelijke dromen willen realiseren. FIRM24 gaat ook een stap verder door diensten aan te bieden zoals fiscaal advies en ondersteuning bij aandeelhoudersovereenkomsten.

 

Ondernemen is een collectieve inspanning

Firm24 gelooft dat ondernemen een collectieve inspanning is. Hun succes is dagelijks een reflectie van de passie en toewijding van hun team. Dit is waarom ze grote waarde hechten aan een inspirerende werkomgeving. Ze zijn toegewijd aan hard werken en voortdurende ontwikkeling, en streven naar professionaliteit in hun samenwerkingen. Firm24 zorgt ook voor extra’s zoals kwalitatief goede koffie, een eigen bar, gezamenlijke lunches, en ontspanningsmogelijkheden zoals pool- of tafelvoetbalspellen, wat allemaal bijdraagt aan de unieke bedrijfscultuur.

Het oprichten van een BV

Een van de opvallende diensten van FIRM24 is de snelle en eenvoudige oprichting van BV’s. Ze begrijpen dat tijd voor ondernemers geld is en daarom zorgen ze ervoor dat het proces van het oprichten van een bv soepel en zonder onnodige vertragingen verloopt. Klanten kunnen vanuit het comfort van hun eigen huis of kantoor alles regelen, met de zekerheid dat hun bedrijfszaken in handen zijn van deskundige professionals.

Meest gewaardeerde FIRM24 review

Fantastische ervaring! Ook bij verificatievragen (je wilt toch even weten of je de juiste dingen doet) wordt je snel en adequaat geholpen. In dit geval pakte Joey het gelijk op, kwam met de juiste richtlijnen en gaf me daarnaast nog een leuke tegemoetkoming. Dank Joey!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snelle, duidelijke hulp
  • Nieuw, groot en divers aanbod

  • Duidelijke communicatie
  • 20 vestigingen in heel Nederland

Andere diensten

Naast het bekende werk van het oprichten van bedrijven, biedt FIRM24 een breed scala aan diensten die essentieel zijn voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Hieronder vallen enkele kerngebieden:

Juridisch advies: FIRM24 biedt deskundig juridisch advies over een reeks onderwerpen, van contracten en algemene voorwaarden tot intellectueel eigendomsrecht.
Boekhoudkundige diensten: Voor ondernemingen is een accurate en efficiënte boekhouding cruciaal.
Fiscaal advies: Ze bieden gespecialiseerd fiscaal advies om bedrijven te helpen bij het navigeren door complexe belastingkwesties.
Ondersteuning bij bedrijfsoverdracht: FIRM24 assisteert ook bij het overdragen of verkopen van bedrijven, inclusief waardebepaling, onderhandelingen en het opstellen van de nodige juridische documentatie.

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Adrem Utrecht je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je verhuur verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Belvilla en 123 lease.

Bekijk de reviews van deze bedrijven