logo afvalcontainers noord holland

Informatie

 • Afvalcontainers Rijnmond
 • Verhuur
 • Doklaan 22, 3081 AD Rotterdam
 • Opgericht in 2017
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Afvalcontainers Rijnmond review

Rapid '54 review

Inforeview reviewt niet alleen webshops of kleine dienstverlenende bedrijven. Wij maken ook reviews voor bedrijven binnen een bepaalde industrie. Hieronder valt dit te lezen in de Afvalcontainers Rijnmond review.

Al decennialang is Afvalcontainers Rijnmond de plek om al uw soorten en maten containers te huren. Als onderdeel van de Van Leeuwen Recycling Groep is er veel deskundigheid in huis voor al uw vragen over afvalverwerking en containerleveringen. Vanwege het grote aanbod aan afvalcontainers is een snelle levering vrijwel altijd mogelijk binnen 24 uur en is een scherpe prijs gegarandeerd.

En mocht uw container al eerder vol zijn dan gedacht, dan kunt u gerust bellen om voor een nieuwe container. De oude, volle container wordt dan opgehaald en meteen verwisseld met een lege, nieuwe. Zo hoeft u nooit lang te wachten.

Beoordeling Afvalcontainers Rijnmond

Afvalcontainers Rijnmond staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4/ 5 op basis van meer dan 20 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Tijdens de verbouwing van onze nieuwbouwwoning een 6m3 voor bouwafval besteld. Fijn om in 1x van de verbouwingstroep af te zijn. De website is zeer gebruiksvriendelijk en de medewerkster aan de telefoon was zeer vriendelijk. Dit was de eerste keer dat wij een container huurde, dus moesten wel goed inlezen wat de voorwaarden waren. Maar ook dat staat duidelijk aangegeven op de website” – Tevreden klant

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Scherpe prijzen
 • Snelle levering
 • Jarenlange ervaring
 • Klantvriendelijk
 • Professionele producten
 • Hoge kwaliteit

Afvalcontainer huren Rijnmond

Tegen voordelige tarieven met een goede service!

Van Leeuwen Recycling is opgericht in 1967 door de heer Van Leeuwen in Rotterdam en wordt tegenwoordig geleid door de 2e en 3e generatie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een groot en bekend internationaal bedrijf. Door een schat aan ervaring en vakmanschap is het bedrijf in staat om te blijven groeien. Het bedrijf is in het bezit van alle benodigde vergunningen om aan milieuvriendelijke afvalverwerking te voldoen. Tegelijkertijd verhuurt Van Leeuwen Recycling al jaren afvalcontainers aan particulieren. Dus bent u zelf op zoek naar een grote of kleine container om al uw afval in kwijt te kunnen? Bij Afvalcontainers Rijnmond bent u altijd aan het juiste adres. Bel gerust voor meer informatie.

Huur direct je container!
Afvalcontainer
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Afvalcontainers Rijnmond je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor afvalverwerkers op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor specifieke sectoren zoals afvalverwerking kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de content van deze industrie verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende afvalverwerkers onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Mr. Fill Afvalcontainers Noord Holland

Bekijk de reviews van deze bedrijven