Canary-hiking review

Informatie

  • Canary-hiking

  • Reisorganisatie
  • Zonmanshoeve 24, 5708 TX Helmond
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Canary-hiking review

XTRN-IT review

Canary-hiking is een bedrijf dat reizen rondom de Canarische eilanden organiseert. Deze reizen vinden plaats op alle eilanden. Hierdoor ontstaat een ruim aanbod voor de klant om uit te kiezen. De klant kan het zo duur maken als hij zelf wil. Er is namelijk genoeg keus tussen allerlei soorten reizen, groepsreizen en activiteiten die per eiland georganiseerd worden.

Je zou kunnen denken dat de reizen van Canary-hiking niet professioneel georganiseerd zijn. Dit is echter totaal niet het geval. De reisleiders hebben alles al tot in de puntjes voor je uitgezocht, bieden verschillende activiteiten aan en leggen je alles precies uit als je vragen hebt.

Kort samengevat, als je besluit een reis te boeken, kun je ervan uitgaan dat je waar voor je geld krijgt. Hieronder kun je enkele reviews vinden over de reizen en organisatie van Canary-hiking.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Canary-hiking

Canary-hiking staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achtergelaten worden door klanten en partners. Op Google-reviews hebben ze de meeste reacties gekregen. Hier scoren zij een 4,8 op basis van 30 reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling Canary-hiking

“Hele goede ervaringen met Canary Hiking, vervoer was uitstekend geregeld, optie om langer te blijven in een ander hotel, en de kabelbaan naar de top van de Teide prima gedaan, we hebben heerlijk genoten” – Leo Stans

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Flexibel samen te stellen
  • Super service
  • Bijzondere ervaring
  • Authentiek & kleinschalig
  • Groot en divers aanbod
  • Uitzoekwerk is al geregeld

Reizen boeken met Canary-hiking

De beste reizen rondom de Canarische Eilanden vind je hier!

Voor excursies & activiteiten rondom de Canarische Eilanden ben je bij Canary-hiking aan het juiste adres. Door het het grootse scala aan activiteiten is er voor ieder wel iets te vinden. Op het moment dat jij niet tevreden bent of ergens mee zit, staat het team gelijk voor je klaar om het probleem aan te pakken en jou een reis aan te bieden waar je van kunt genieten. Daarnaast liggen de prijzen niet te hoog en zijn deze in een juist verband met hetgeen wat je mag verwachten.

Ontdek alle reizen!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Canary-hiking je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor andere reisorganisaties kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Blankers Schoon en CTC Solutions.

Bekijk de reviews van deze bedrijven