Kieskeurig logo

Informatie

  • Kieskeurig
  • Consumenten vergelijk website
  • Nijverheidsweg 18, 2031 CP Haarlem
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Kieskeurig review

Rapid '54 review

Kieskeurig is een bekende en betrouwbare consumenten website. Alle reviews op www.kieskeurig.nl zijn afkomstig van betrouwbare webshops. Elke review wordt gecontroleerd en geverifieerd en kieskeurig is volledig onafhankelijk. Kieskeurig verdiend wel geld aan banner advertenties op de homepagina, maar ze worden niet betaald door derden om positieve of voordelige recensies voor ze te schrijven. Het doel van Kieskeurig is het zo goed en nauwkeurig mogelijk informeren van consumenten, zodat deze betere aankoopbeslissingen kunnen maken. Dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld zonnepanelen wilt kopen, een wasmachine, een laadpaal voor een elektrische auto en talloze andere consumentenproducten.

Beoordeling Kieskeurig.nl

Veel mensen kennen kieskeurig.nl als een betrouwbare en veilige bron voor het maken van aankoopbeslissingen. Met jaarlijks meer dan 1 miljoen website bezoekers is kieskeurig.nl de meest betrouwbare en meest succesvolle product review site van Nederland. Vooral met betrekking op consumentenelektronica zijn ze erg populair. Niet alleen is kieskeurig.nl goed in het vergelijken van producten voor consumenten, maar werkelijk alles op de website heeft het doel om consumenten verder te helpen. Zo zijn er op de website talloze behulpzame en informatieve blogs te vinden over veel gestelde vragen over onderwerpen waar consumenten vaak tegen aan lopen. Kieskeurig.nl is een aanwinst voor het Nederlandse internet en er zijn veel mensen die daar dagelijks dankbaar gebruik van maken!

Meest gewaardeerde beoordeling

Hele fijne website! Was laatst op zoek naar een wasmachine met droogfunctie, maar je wordt natuurlijk dood gegooid met advertenties. Via de keuzehulp, waar ik heel handig en eenvoudig kon aangeven wat ik belangrijk vind aan een wasmachine, een goede en snelle selectie kunnen maken en zo de machine met droogfunctie kunnen vinden die bij mij past. Prijzen op een rijtje, reviews erbij fantastisch overzichtelijk! ~ Nick Karip

Best beoordeelde kwaliteiten:

  • Onpartijdig
  • Betrouwbaar
  • Waardevolle informatie
  • Accuraat
  • Transparant
  • Specifiek

Waarom kieskeurig.nl?

Kieskeurig.nl staat bekend om haar professionaliteit en betrouwbaarheid. Als consumenten vergelijk site is vertrouwen natuurlijk ontzettend belangrijk. Als mensen jou als informatiebron gebruiken, kan dat voor veel consumenten en bedrijven een verschil betekenen. Kieskeurig.nl slaagt er elke keer als een van de beste in om objectief en consument gerichte waardevolle informatie te verstrekken over producten, zodat bedrijven eerlijk vertegenwoordigd worden en consumenten betere beslissingen kunnen nemen. Zo kunnen grote markten van bedrijven die consumenten dood gooien met informatie. Neem bijvoorbeeld een warmtepomp. Iedereen heeft er vroeg of laat een nodig en bedrijven spelen daar graag op in. Kieskeurig.nl zorgt ervoor dat aanbieders en producten beter uiteen gezet worden en wordt er snel een overzicht gemaakt waarmee mensen beter kunnen beslissen.

Lees meer
man doet online aankoop
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Lybrae je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Jaspers Networks & Security en Jong Assertief.

Bekijk de reviews van deze bedrijven