CTC logo

Informatie

 • CTC Solutions
 • Cleanrooms

   

 • Hart van Brabantlaan 500, 5038 JA Tilburg
 • Opgericht in 2019
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 06-22986308
 • info@ctcsolutions.nl
 • https://ctcsolutions.nl/
Bekijk website

CTC Solutions review

XTRN-IT review

CTC Solutions heeft zich onmisbaar gemaakt in het ontwikkelen van onze cleanroom. Met hun uitgebreide kennis, turnkey oplossingen en aandacht voor detail, creëerden ze een ruimte die perfect voldeed aan onze behoeften en normen. Ze begeleidden ons door elk stadium, waren transparant in kosten en bleven binnen budget. We waardeerden hun advies over welke cleanroom klasse het meest geschikt was voor onze situatie en hun vermogen om een modulaire ruimte te creëren die kan meegroeien met onze behoeften. Wij bevelen CTC Solutions van harte aan voor hun expertise en klantgerichte benadering.

Meest gewaardeerde beoordeling

Ons traject met CTC Solutions was een absoluut succes! Hun team heeft een op maat gemaakte, modulaire cleanroom voor ons high-tech bedrijf ontworpen en gebouwd, die perfect voldoet aan onze strenge normen. Vanaf het begin waren ze betrokken, transparant in kosten en gericht op onze unieke behoeften. Het eindresultaat is een state-of-the-art cleanroom die flexibiliteit biedt voor toekomstige groei. We zijn CTC Solutions enorm dankbaar voor hun expertise en toewijding en raden hen van harte aan als dé cleanroom specialist!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

Expertise
 • Heldere communicatie
 • Klantgerichtheid
 • innovativiteit
 • Transparantie
 • Flexibiliteit
 • Vakmanschap

CTC Cleaning

Het bouwen van cleanrooms is niet het enige waarvoor u terecht kunt bij CTC Solutions. Ook voor deskundig advies en onderhoud van uw gecontroleerde omgeving staat CTC Solutions voor u klaar. Het realiseren van cleanrooms door CTC Solutions gebeurt met aandacht voor uw specifieke eisen, zowel voor het interieur als het exterieur, en garandeert uitzonderlijk hoge resultaten. Net zoals bij het adviestraject, wordt er tijdens de bouw gefocust op duurzaamheid en precisie. Hierdoor wordt er optimaal gebruikgemaakt van materialen en technologieën om een veilige en contaminatievrije omgeving te creëren. Het onderhoud wordt met nauwkeurigheid uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technieken en zonder inzet van schadelijke chemicaliën, om zo de integriteit van uw cleanroom te waarborgen!

Neem nu contact op!
Schoonmaken
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als CTC Solutions je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Driving school Maastricht en Rijschool Breda.

Bekijk de reviews van deze bedrijven