drinks4you review

Informatie

 • Drinks4You
 • Drankhandel
 • Millener Weg 51

  52538 Selfkant (DE)

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Drinks4You

Rapid '54 review

Drinks4You is een drankhandel net over de grens bij Sittard. In deze winkel vind je een groot assortiment aan wijnen, likeuren, sterke dranken, bieren en non-alcoholische dranken van over de hele wereld. Deze collectie is te koop tegen een lage prijs, en je kunt ook nog eens gratis voor de deur parkeren. Drinks4You werkt nauw samen met gerenommeerde producenten en importeurs om ervoor te zorgen dat ze de beste producten aan bieden.

Beoordeling Drinks4You

Op het internet kun je allerlei positieve reviews van Drinks4You vinden. Op het platform van Google hebben ze al 542 reviews, waarmee ze een gemiddelde score van 4,5/5 halen. Het bedrijf wordt dus zeer gewaardeerd in de branche en heeft een groot aantal tevreden klanten.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ruime keuze in frisdrank,bier en sterkedrank.
En ze verkopen ook pure alcohol voor wie zijn eigen likeuren wil maken.
En dat allemaal tegen scherpe prijzen.” – J. van de Langenberg

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Groot assortiment
 • Nederlands personeel
 • Gratis parkeren
 • Lage prijzen
 • Goede aanbiedingen

Likeuren kopen bij Drinks4You

Ben je op zoek naar een uitgebreid assortiment aan likeuren voor een scherpe prijs? Dan ben je bij Drinks4You aan het juiste adres! Zij bieden zowel topmerken als huismerken van jouw favoriete zoete drankjes aan. Met minimaal 100 gram suiker per liter vloeistof voldoen de likeuren aan de zoete smaak waar je naar op zoek bent. Je vindt de slijterij net over de grens in het Duitse plaatsje Selfkant. Daar kun je gratis voor de deur parkeren, waardoor je gemakkelijk je fles likeur kunt kopen. Naast likeuren hebben we ook een ruim aanbod aan bieren, wijnen en non-alcoholische dranken. Bezoek nu onze website en maak alvast een verlanglijstje klaar voor je volgende bezoek aan Drinks4You. Proost!

Bekijk hier het assortiment likeuren van Drinks4You
Review Softwash Limburg

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Drinks4You je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor vrije tijd bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor vrije tijd bedrijven kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op In d’Ardennen en Hof de Brulle.

Bekijk de reviews van deze bedrijven