www.realstaffing.com

Informatie

 • Real Life Sciences
 • Dienstverlening
 • SOM 2 Gebouw (2e verdieping, Claude Debussylaan 9

  1082 MC Amsterdam

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Real Life Sciences review

XTRN-IT review

Real Life Sciences is een professioneel recruitment bureau. Zij plaatsen expertise en talent op de juiste plekken in de farmaceutische industrie en biotechnologie, maar ook in medical devices en digital health (health, IT en innovation). Daarnaast zijn ze ook actief binnen de voedingsmiddelenindustrie (Food) en FMCG. Real Life Sciences werkt al meer dan 20 jaar samen met werkgevers en kandidaten aan vaste en tijdelijke projecten. Zij ontwikkelen samen op maat gemaakt plan om iedere rol te vervullen binnen hun markten. De consultans die werkzaam zijn bij Real Life Sciences maken teams helemaal compleet met het oog op de toekomst.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Real Life Sciences

Op Google scoort Real Life Sciences een 4,3 van de 5. Dit komt doordat men reviews achterlaat waar ze laten weten dat ze Real Life Sciences een goede organisatie vinden, de website erg fijn vinden en ze erg tevreden zijn over het vriendelijke personeel.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik ervaarde een erg prettige ontvangst en feedback. Nu hopen dat het een baan op zal leveren…” – Rick

Best beoordeelde kwaliteiten:

 • Gespecialiseerd recruitment
 • Vele locaties
 • Veel vacatures
 • Vriendelijk personeel

 • Interim of vaste basis
 • Goede begeleiding

Wat is een recruitment bureau?

Werkzaamheden van Real Life Sciences

Zoals je misschien nu wel weet is dat Real Life Sciences een recruitmentbureau is, maar wat is een recruitment bureau nou precies?

Recruitmentbureaus zijn organisaties die als externe partij kunnen optreden om bedrijven te helpen bij het vinden van geschikte kandidaten voor vacatures. Recruiter betekent een deskundige die wervingstaken binnen of voor een bedrijf uitvoert. Als zodanig is hij of zij verantwoordelijk voor het aantrekken, werven en selecteren van de juiste mensen voor een functie en het creëren van een match tussen sollicitanten en de functie. De term ‘recruiter’ komt oorspronkelijk uit de Engelse taal, echter is deze tegenwoordig goed ingeburgerd en wordt het zelfs vaker gebruikt dan de Nederlandse vertalen namelijk ‘rekruteer(der)’.

Ben je dus op zoek naar personeel of zelf naar een baan? Real Life Sciences heeft honderden vacatures beschikbaar!

Zoek naar vacatures
www.realstaffing.com
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Real Life Sciences je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Eerlyk en Meditatie Instituut.

Bekijk de reviews van deze bedrijven