logo SAB-profiel

Informatie

  • SAB-profiel
  • Dak- en gevel levering
  • Productieweg 2, 3401 MG IJsselstein
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

SAB-profiel review

XTRN-IT review

Ben jij op zoek naar de beste metalen voor dak- en gevelsystemen? Dan ben je bij SAB-profiel aan het juiste adres! SAB-profiel heeft een ruim assortiment met sandwichpanelen, profielplaten en zetwerk voor de bouw van moderne en hoogwaardige panden. Denk aan industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen. Geen gebouw is hetzelfde door de diverse materialen en het grote pakket coatings.

SAB-profiel heeft jarenlange ervaring in dak- en geveloplossingen. Ze zijn als sinds 1973 actief op de markt! Ze waren toen de eerste Nederlandse producent van stalen profielplaten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een leverancier van dak- en gevelsystemen, werken ze in heel Europa en behoren ze tot de Tata Steel Builing Systems.

Door de jarenlange ervaring heeft het bedrijf veel kennis in huis. SAB-profiel gebruikt deze kennis niet alleen om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande te verbeteren, maar ook om al hun huidige toepassingen op de juiste manier te ondersteunen.

Beoordeling SAB-profiel

SAB-profiel staat genoteerd op reviewplatforms als Google en krijgt hier ook goede reviews. Op de eigen website zijn daarbij grote projecten te vinden die zij hebben opgeleverd aan klanten. Uit de beoordelingen samengenomen behalen zij een gemiddelde van 4,7/5.

Meest gewaardeerde beoordeling

Wij zijn super geholpen door SAB-profiel. Kon ook niet anders met hun ervaring in het vak. – Iris

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Jarenlange ervaring
  • Maatwerk
  • Snel opgeleverd
  • Uitgebreid assortiment
  • Beste service en advies
  • Breed inzetbaar

Aan de slag met sandwichpanelen

Wil jij snel bouwen en vind je hoge isolatiewaarden belangrijk? De sandwichpanelen zijn voor vele toepassingen geschikt. Ze zijn licht in gewicht en scoren hoog op het gebied van duurzaamheid. SAB-profiel maakt de sandwichpanelen in Geldermalsen. De panelen worden vaak ingezet in de industriebouw, de agrarische sector en in de woningbouw. De panelen kunnen worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

De bedoeling is natuurlijk dat de sandwichpanelen een lange tijd meegaan. Dit kan door de juiste coating toe te passen. Wil je corrosie tegengaan? Kies dan voor Colorcoat HPS200 Ultra of voor de Colorcoat Prisma. Deze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Coatings geven ook nog eens 40 jaar lange garantie bij toepassing op de buitenzijde van de panelen. Let op! SAB-profiel levert niet aan particulieren.

Bekijk alle SAB services!
SAB-profiel
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als SAB-profiel je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor bouwbedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor bouwbedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bouwbedrijven en installateurs onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Valk Veranda en Klip

Bekijk de reviews van deze bedrijven