logo Urbanflex

Informatie

 • UrbanFlex
 • Verhuur
 • Seinhuiswachter 2, 3034 KH Rotterdam
 • Opgericht in 2015
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

UrbanFlex review

Rapid '54 review

De kantoorruimtes die UrbanFlex aanbiedt zijn behalve betaalbaar ook multifunctioneel. Ze zijn voor allerlei verschillende doeleinden te gebruiken. Dit maakt ze ook toegankelijk voor starters, mkb’s en zelfs zzp’ers. Doordat de kantoorruimtes voor verschillende sectoren beschikbaar zijn, creëert dit ook weer kansen. Veel bedrijven uit verschillende branches komen namelijk bij elkaar op een plek.

Dit contact wordt gestimuleerd door de aanwezige voorzieningen. Denk hierbij aan gezamenlijke wc’s en keukens. UrbanFlex probeert echt een community op te zetten. Dit doen zij door onder andere door gezellige bijeenkomsten te organiseren en nieuwsbrieven te versturen via diverse sociale media kanalen als Instagram en Facebook.

Al met al probeert UrbanFlex altijd in oplossingen te denken in plaats van in problemen. Dit zorgt ervoor dat ze zich onderscheiden van de concurrent en in de smaak vallen bij huurders.

Beoordeling UrbanFlex

UrbanFlex krijgt van verschillende reviewplatforms recensies. Onder andere op Facebook kijgen zij veel 5 sterren beoordelingen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Hele mooie ruimtes te huur op centraal gelegen locaties. De ruimtes kunnen ingericht worden naar wens dus zowel timmermannen als accountants kunnen hier terecht. Echt top dat alles inbegrepen is en fijn contact met de verhuurder!” –Tevreden klant (Marco Peters)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Betaalbaar
 • Divers
 • Multifunctioneel
 • Veel huurmogelijkheden
 • Inspirerend
 • 24/7 Beschikbaar

Over UrbanFlex

Kantoorverhuur met service
Bekijk kantoorruimtes
UrbanFlex reviews
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als UrbanFlex je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuurbedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content over je verhuurservices over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende verhuurders onze diensten uitgevoerd. Onder andere Afvalcontainers Rijnmond is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven