Esthetic Ants review

Informatie

 • Esthetic Ants
 • Mieren hobbywinkel
 • Beekstraat 28a

  6451 CC Schinveld

 • Reviewscore: 4.6 / 5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Esthetic Ants review

XTRN-IT review

Esthetic Ants is een bedrijf gespecialiseerd in mieren. Het bedrijf houdt zich bezig met het verzorgen van mierenkolonies. Vanuit deze hobby bieden ze mierenkolonies aan die kunnen worden gebruikt als huisdieren en voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in mieren. Esthetic Ants biedt de juiste huisvesting en voeding voor de mierenkolonies. Ook bieden ze ander materiaal om mensen te helpen meer te leren over de mieren.

Beoordeling Esthetic Ants

Klanten van Esthetic Ants zijn tevreden en voelen zich goed geholpen! Ze hebben een review score van 4.8 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Al meerdere keren een bestelling gedaan bij Esthetic Ants via zijn webshop. Elke keer zeer netjes verpakt en op tijd geleverd. De kwaliteit van de mieren, nesten en accessoires zijn in mijn ogen goed, en werken naar behoren in de praktijk. Heb ook al verscheidene mierensoorten besteld en ook deze kwamen in goede conditie aan en leven nog altijd.

Wat ik vooral belangrijk vindt is dat ik ook meerdere keren contact heb opgenomen met vragen omtrent bestellingen, mierenverzorging etc. En dat ik daar telkens keurig en snel antwoord op kreeg.

Binnenkort ga ik eindelijk een bezoek maken aan zijn winkel, en natuurlijk weer wat mooie spulletjes en mieren meenemen..”

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Mieren
 • Nesten
 • Buitenwerelden
 • Veiligheid & garantie
 • Recyclebare producten
 • Gemaakt in huis

Kies voor duurzaam!

De producten bij Esthetic Ants zijn gemaakt met de natuur in gedachten. Zo werken bijvoorbeeld de 3D-printers van Esthetic Ants op hernieuwbare zonne-energie. Ook zijn de verpakkingen van recyclebare materialen geproduceerd. Samen werken we aan een duurzame wereld!

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Esthetic Ants je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews in de sector techniek op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere CNC Nederland en SMART Bouwexperts

Bekijk de reviews van deze bedrijven