verpakgigant review

Informatie

 • Verpakgigant
 • Webshop
 • Schelphorst 45, 1771SL Wieringerwerf
 • Opgericht 14 maart 2019
 • Reviewscore: 4,8/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Verpakgigant review

XTRN-IT review

Verpakgigant is dé webwinkel die gereed staat voor alle kleine en grote ondernemingen die op zoek zijn naar de meest voordelige verpakkingsmaterialen van zeer degelijke kwaliteit! Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils. De verpakkingsmaterialen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, formaten en kwaliteiten. Mocht jouw formaat er toch niet tussen zitten, dan helpt het vriendelijke personeel je graag persoonlijk verder.

Verpakgigant is onderdeel van Nemook Trading BV. Nemook Trading BV is opgericht in 2013 en heeft jarenlange ervaring in het runnen van diverse webwinkels zoals Luchtkussengigant.nl, Dealsgigant.nl en Coexzakken.nl.

Beoordeling Verhoef Service Company

Verpakgigant staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Kiyoh hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 185 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Wat is het goed geregeld! Gister besteld en vandaag al in huis en de kwaliteit van mijn levering is van topkwaliteit. Al vaker besteld en als er iets aan de hand is wordt het altijd snel en kundig opgelost. Weinig bedrijven die zo klantgericht zijn als deze!!” – Tevreden klant (Germa)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Persoonlijk contact

 • Uitgebreid assortiment

 • Goede service

 • Klantgericht

 • Kwalitatieve producten

 • Snelle levering

Wat is Verpakgigant?

De beste kwaliteit verpakkingsmaterialen
Verpakgigant
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Verpakgigant je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Massage Gun en Kosso Nutrition.

Bekijk de reviews van deze bedrijven