Twelve

Informatie

  • Twelve
  • Kassasystemen
  • Herculesplein 359, 3584 AA Utrecht
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Twelve review

XTRN-IT review

Twelve is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en implementeren van betaaloplossingen in verschillende branches. Hun doel is het ultieme betaalgemak behalen voor iedere consument. Twelve is begonnen in 2007 met het verkopen van gebruiksvriendelijke kassasystemen voor sportverenigingen. Hiervoor hebben zij in 2009 de KPMG innovatieprijs in ontvangst mogen nemen. Door het winnen van de KPMG innovatieprijs waren meerdere branches geinteresseerd in de kassasystemen van Twelve.

In de jaren die hierop volgend heeft Twelve uitgegroeid tot een ambitieurze organisatie die altijd op zoek zijn naar groeimogelijkheden. Zo heeft Twelve hun klandizie uitgebreid naar meerdere branches. Zo bieden ze hun betaalsystemen niet alleen meer aan in de sportbranche, maar hebben zij zich uitgebreid naar onder andere de horeca, zorg en musea. Wil je een pinautomaat kopen voor bij je kassasysteem? Dan is dit ook mogelijk bij Twelve! Ze bieden pinautomaten aan die gemakkelijk gekoppeld kunnen worden met hun kassasystemen. Tegenwoordig zijn de betaaloplossingen van Twelve te vinden bij meer dan 10.000 locaties. De kans is dus zeer groot dat je onbewust als een te maken hebt gehad met Twelve en hun betaalsystemen!

Beoordeling Twelve

Twelve staat op meerdere websites genoteerd waar beoordelingen gegeven kunnen worden. Gemiddeld krijgen zij 4.7/5 sterren uit meer dan 100 beoordelingen.

Meest gewaardeerde beoordeling

‘’Jullie weten niet hoe makkelijk alles is geworden op onze voetbalclub sinds onze paden elkaar hebben gekruist. Inmiddels al een aantal jaar vaste klant van dit top bedrijf! En elke keer blijven ze ons verbazen met hun nieuwe producten.’’ – Andy

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snelle en vriendelijke klantenservice
  • Advies op maat
  • Mogelijkheden binnen verschillende branches
  • Top kwaliteit producten
  • Professioneel team
  • Jarenlange ervaring

Waarom raden wij Twelve aan?

Twelve is een bedrijf dat zich richt op het gebruik van kassasystemen, en alles daaromheen, zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Ze zitten al jarenlang in het vakgebied en streven steeds weer naar het efficiënter maken van hun producten en daarmee de branches op weg helpen. Na het aanschaffen van een product van Twelve, staan zij altijd klaar om je te helpen als er problemen opduiken. Door de combinatie van expertise en klantvriendelijkheid, is Twelve de beste keuze als het aankomt op het aanschaffen van kassasystemen. Ze zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf het ultieme betaalgemak ervaart!

Bezoek de website
Twelve
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Huxley je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Sera Glass en PVS Woninginrichting.

Bekijk de reviews van deze bedrijven