Logo PVS Woninginrichting

Informatie

 • PVS Woninginrichting
 • Webshop
 • Guldengaarde 8e
  5234 GG ‘s-Hertogenbosch
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

PVS Woninginrichting review

Rapid '54 review

PVS Woninginrichting is ontstaan als veel gevraagde aanvulling op PVS Buitenleven en De Goedkoopste Veranda. Door veel interesse in binneninrichting is er gekozen om luxe wooninrichting en decoratie aan te gaan bieden. Nu levert PVS Woninginrichting kwaliteitsproducten die aansluiten op de dienstverlening die ze de klanten garanderen. PVS Woninginrichting heeft een ruim assortiment aan woninginrichting, woonaccessoires en woongeuren. In de woonwinkel in Den Bosch kun je langs komen om inspiratie op te doen en advies te krijgen van de deskundige medewerkers, maar je kan daarnaast ook online via de webshop bestellen.

Dus ben je op zoek naar woonaccessoires die je interieur naar een hoger niveau brengen? Kom dan langs in de woonwinkel of bekijk het assortiment online in de webshop!

Beoordeling PVS Woninginrichting

De ervaringen met PVS Woninginrichting zijn erg positief. Ze hebben al diverse klanten mogen helpen om een prachtig eindresultaat te realiseren. De klanten zijn daarom ook erg te spreken over het deskundige advies en de mooie producten van PVS Woninginrichting.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Bedrijf dat weet wat ze doen en met je meedenken om het mooiste interieur te bedenken voor je huis!” – Sandra

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Interieurinrichting
 • Persoonlijk advies
 • Kwalitatieve producten
 • Binnen- en buitenspecialist
 • Kennis van zaken
 • Ruim assortiment

Assortiment van PVS Woninginrichting

PVS Woninginrichting biedt een ruime keuze aan woninginrichting zoals; vloeren, gordijnen, wandbekleding en horren, maar daarnaast bieden ze ook woonaccessoires en geuren aan. Alle decoratie op PVS Woninginrichting is zodanig uitgezocht dat het een elegante en luxe uitstraling heeft. Bij PVS Woninginrichting bieden ze alles wat je nodig hebt om je huis een stijlvolle uitstraling te geven.

Voor persoonlijk advies kun een bezoek brengen aan de woonwinkel. Hier kun je inspiratie op doen. Als je liever online woninginrichting koopt, kan dat ook via de webshop. Als je de juiste producten gevonden hebt, kun je ze toevoegen aan je winkelmandje. Vervolgens kan de bestelling afgerond worden en kan er met IDEAL betaald worden. PVS Woninginrichting garandeert snelle levering en bij vragen kan er altijd contact opgenomen worden.

Bekijk de webshop!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als PVS Woninginrichting je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Gras en Groen en Energielabel Mertens.

Bekijk de reviews van deze bedrijven