schorem barbier

Informatie

  • Schorem Barbier
  • Barbershop, Webshop
  • Nieuwe Binnenweg 104, 3015 BD Rotterdam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Schorem Barbier

Rapid '54 review

In Rotterdam vind je een van de beste barbershops van Nederland, namelijk Schorem Barbier. Schorem is een favoriet van vele. Bij Schorem kun je niet alleen terecht voor een knipbeurt maar ook voor verschillende cursussen. Ideaal als je zelf het een en ander wil bijleren. Het personeel van Schorem is vriendelijk en persoonlijk en ieder bezoek bij Schorem is alsof je bij je vrienden op bezoek gaat. Hierdoor beleeft iedere klant een fijne ervaring bij de kapper!

De barbers bij Schorem nemen ook echt de tijd voor jou en zullen niet stoppen tot ze een perfect resultaat hebben. Daarom zal je altijd met een kunstwerk naar buiten komen. De prijs en kwaliteit is ook een goede verhouding.

Schorem Barbier

Schorem Barbier staat genoteerd op verschillende platformen waar mensen reviews achter kunnen laten. Op Google kun je de meeste reviews vinden. Op Google staan meer dan 640 reviews genoteerd en gemiddeld wordt hier een 4,6 gescoord!

Meest gewaardeerde beoordeling

Superervaring! Zeer vriendelijk ontvangen door de superproffesionele kapper/ barbier. Als je wil krijg je een alcoholvrij biertje. Toffe ongedwongen sfeer. Je waant je even in de fifties…Magiërs met de schaar! Top!!! – Isolde

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Vriendelijk
  • Professioneel
  • Goede service
  • Cursussen
  • Webshop
  • Relaxte sfeer

De webshop van Schorem

Als je een bezoek hebt gebracht aan Schorem wil je natuurlijk dat alles goed verzorgd blijft. Gelukkig kun je dit doen met de producten van Schorem zelf. Ze hebben een uitgebreide webshop met allerlei verschillende producten. De Schorem haarsnijders webshop wordt altijd aangevuld met de nieuwste en beste producten die voor iedereen makkelijk te gebruiken zijn. Hierdoor lijkt het alsof je iedere dag vers van de kapper komt. In de webshop kun je ook verschillende vouchers vinden die je cadeau kunt doen. Handig voor iemand die voor het eerst een bezoekje wilt brengen.

Bekijk hier de webshop!
schorem barbier
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Schorem Barbier je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor diensten op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor diensten kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Organic en Nl-zonnepanelen

Bekijk de reviews van deze bedrijven