Schuurman en de Leeuw review

Informatie

 • Schuurman en de Leeuw
 • Dienstverlening
 • Nieuwe Kanaal 9-D
  6709 PA Wageningen
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Schuurman en de Leeuw review

Rapid '54 review

Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs is een in Wageningen gevestigde accountantsorganisatie en bestaat al bijna 10 jaar. Het team van Schuurman en de Leeuw is goed op elkaar ingespeeld en heeft ruime ervaring, waarbij meerdere specialismen op het gebied van accountancy en belastingadvies bij elkaar komen. Ze begrijpen de waarde van uw organisatie en staan open voor iedere ondernemer, groot of klein.

Bij Schuurman en de Leeuw (S+DL) kunt u terecht voor vakkundig advies en een professionele blik op het gebied van accountancy en belastingadvies. Het begrijpen van uw belangen om zo te werken aan een vertrouwensband is waar het bij Schuurman en de Leeuw om draait. Zo opereren zij als partner die helemaal op de hoogte is van uw business. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld ondersteuning bij het controleren van uw jaarrekening. Daarnaast zijn ze aangesloten bij diverse brancheorganisaties, waardoor ze van hun netwerk gebruik kunnen maken voor extra expertise. Dus, bent u op zoek naar de juiste accountancy partner in de regio van Wageningen? Kies dan voor Schuurman en de Leeuw!

Beoordeling Schuurman en de Leeuw

Met een gemiddelde van 4,6/5 sterren met 18 Google reviews scoort Schuurman en de Leeuw zeer goed. Vooral op het gebied van kwaliteit en professionaliteit scoren ze erg hoog. Er wordt goed meegedacht en samen gekeken naar de beste aanpak voor de klant en de accountants zijn erg betrokken. Dit wordt als heel positief ervaren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Wij zijn zeer tevreden over S+DL. S+DL is het accountantsbureau dat bij ons voor meerdere bedrijven uit diverse sectoren de financiën regelt. Het bedrijf is zeer kundig. Daarnaast is de communicatie, kwaliteit en de stiptheid van S+DL erg goed! Wij raden dit bedrijf ten zeerste aan.” – Nino

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Maatschappelijk betrokken
 • Strategisch bedrijfsadvies op maat
 • Authentiek & ondernemend
 • Persoonlijk contact & betrokkenheid
 • Branchekennis
 • Ondernemers in hart en nieren

Diensten van Schuurman en de Leeuw

Bij Schuurman en de Leeuw kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met accountancy en belastingadvies, maar ook voor terugkerende administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan salarisverwerking, controleren jaarrekening en fiscale aangiftes. Daarnaast bieden zij nog een aantal diensten aan:

 • Accountancy
 • Belastingadvies
 • Salaris & advies
 • Fusie en overname
 • Bedrijfsadvies
 • Subsidiecontrole
Bekijk de website!
Schuurman en de Leeuw review diensten
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Schuurman en de Leeuw je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van uw bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Externe vervoersmanager en Focus Koeriers.

Bekijk de reviews van deze bedrijven