Body Fashion Born

Informatie

Bereikbaarheid

Bekijk website

Bodyfashion Born review

XTRN-IT review

Bodyfashion Born is de online webshop op het gebied van lingerie. Deze lingeriewinkel biedt meer dan alleen onder, bad en nachtmode. Naast bh’s met beugel en zonder beugel heeft Bodyfashion Born ook een breed assortiment in prothese-bh’s.

Wenst u prothese mode te komen passen dan kan dat. Via de e-mail of de telefoon kunt u contact leggen met deze webshop om een afspraak te maken. De showroom is in de avonduren of op zaterdag overdag te boeken.

Naast ondermode, badmode en nachtmode kunt u ook voor andere artikelen terecht bij Bodyfashion Born zoals herenondergoed, trends ontremd kids & tiener mode en noem maar op! Hierdoor is Bodyfasion Born een goede plek om te shoppen voor mannen, vrouwen en kinderen. Bodyfashion Born is een verleiding voor het oog en voor het lichaam.

Bodyfashion Born beoordeling

Bodyfashion Born heeft beoordelingen van platforms als Google en Facebook. Ze haalt de hoogste score op Facebook van 5/5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Geweldig, ontzettend aardig en een super goede hulp bij het vinden van de juiste lingerie” – Anoek

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Online shoppen met persoonlijke service
  • Meer dan 31 jaar ervaring
  • Standaard 5 euro extra korting bij aankopen van een bepaald bedrag
  • Lid thuiswinkel waarborg
  • Gratis onbeperkt ruilen binnen 14 dagen

Shop online voor lingerie of voor de winter selectie!

Bodyfashion Born levert meer dan alleen nachtmode. Denk bijvoorbeeld aan bh’s, prothese mode, bad mode, heren ondergoed, kids & tieners mode en noem maar op! Op de website is zelfs een hele winter selectie te vinden! Hier kunt u specifieke op zoek gaan naar de laatste winter trends voor uzelf, maar ook voor uw partner en kinderen. Ontdek de warme nachtmode hier!

Ook kunt in de showroom ook kleding komen passen! Maakt u dan via de e-mail of telefonisch een afspraak zodat Bodyfashion Born genoeg tijd hiervoor vrij kunnen maken. De Showroom is in de avonduren of op zaterdag overdag te bezoeken.

Bekijk de website!
Bodyfashion born kleding
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Bodyfashion Born je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Primex BV en Bouter.

Bekijk de reviews van deze bedrijven