taxi connect

Informatie

  • Taxi connect
  • Vervoer
  • Luchthavenweg 81

    5657 EA, Eindhoven

  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Taxi connect review

XTRN-IT review

Taxi connect is een taxi bedrijf gevestigd in Eindhoven. De service die Taxi connect biedt is één van hun specialiteiten. Het is een taxi zoals hij ooit bedoeld was.

Taxi connect geeft jou de mogelijkheid om te kunnen relaxen tijdens de rit. Ze staan precies op tijd voor de deur. Daarna word je met en goede stratenkennis en daarbij ook eerlijke prijs naar de door jou gekozen bestemming gebracht.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Taxi connect

Taxi connect staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews worden achtergelaten door klanten en partners. Op Google scoren zij een 5 / 5. Op trustpilot scoort taxi connect een 4,2/5

Meest gewaardeerde beoordeling

Fijn taxi bedrijf. Zeer klantvriendelijk. Zeker een aanrader. Met hun ga ik zeker weer reizen! – Farid Basiri

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • 24/7 bereikbaar
  • Betrouwbaar
  • Internationale ritten ook mogelijk
  • Verschillende betalingsmogelijkheden beschikbaar

Luchthaven vervoer bij Taxi Forever Maastricht

Bij Taxi Connect kun je naar het gewone taxivervoer ook terecht voor luchthaven vervoer. Het taxibedrijf rijdt naar alle luchthavens in Nederland en naar België en Duitsland. Ook rijdt het bedrijf met erg aantrekkelijke prijzen rechtstreeks vanaf de door jou gekozen plaats. Als je kiest voor luchthaven vervoer bespaar je jezelf de parkeerkosten, ver dragen van de bagage en de moeite van het zelf rijden. Zo begin je daadwerkelijk uitgerust aan je vakantie.

Regel nu ook jouw luchthaven vervoer
Taxi Forever Maastricht review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Taxi Forever Maastricht je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor vervoer kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende vervoerders onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Smart Wheelz en privechauffeur.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven