Smart Wheelz review

Informatie

  • Smart Wheelz
  • Verhuur/vervoer
  • Houtkade 7C, 4463 AC Goes
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Smart Wheelz review

Rapid '54 review

Smart Wheelz is een bedrijf dat er van overtuigd is dat elektrische voertuigen de toekomst zijn en haakt hier met hun e-choppers fantastisch op in. In 2021 is Smart Wheelz vol enthousiasme opgericht.

Smart Wheelz is een groothandel in elektrische voertuigen. Ze richten zich specifiek op het e-chopper Smart M2 model. Het bedrijf begeeft zich met dit product niet alleen op de particuliere, maar ook op de recreatieve markt. De e-chopper kan gehuurd worden voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes of om met je vrienden te toeren.

Doordat het bedrijf beschikt over de nodige know-how in de techniekwereld en hun innovatieve denkkracht, hebben ze een e-chopper kunnen ontwikkelen die staat voor kwaliteit en veiligheid. Ook hebben de e-choppers een stijlvol design met leuke en opvallende kleuren.

Smart Wheelz staat voor duurzaamheid, kwaliteit, service en veiligheid.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Smart Wheelz

Smart Wheelz staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,6 / 5 op basis van meer dan 10 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Top! Erg professioneel en heel vriendelijk! De volgende keer dat ik een uitje voor het bedrijf ga organiseren, kom ik hier zeker terug” – Tevreden klant (Kim)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Goede kwaliteit
  • Duurzaam
  • Veilig
  • Service
  • Goede communicatie
  • Technische kennis

De e-chopper Smart M2

De Smart M2 e-chopper is ontworpen om met twee personen op te kunnen zitten. De e-chopper heeft een extra groot zadel. samen met de geveerde achterbrug zorgt deze zadel voor een uiterst goed comfort terwijl je rijd.

Je staat met de Smart M2 e-chopper binnen enkele meters veilig stil door midden van de schijfremmen zowel voor als achter.

Op de Matrix knipperlichten is de nieuwste led-techniek toegepast. Op deze manier heb je vijf keer zoveel beter zicht. Ook word je nu nog beter gezien door medeweggebruikers. Dit zorgt weer voor een veiliger gevoel.

Huur nu ook jouw e-chopper
smart wheelz review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Smart Wheelz je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur/vervoer kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende verhuurders/vervoerders onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Autoverhuur de Mulder  en Privechauffeur.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven