Energia-logo-zwart

Informatie

 • Energia Martial Arts
 • Vechtsportschool
 • Elzenhof 2, 6911 CC Pannerden
 • Opgericht in 2017
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Energia Martial Arts review

Rapid '54 review

Bij Energia Martial Arts train jij binnen een team op jouw eigen niveau. Naast de kwalitatieve lessen die worden verzorgd door de ervaren docenten en stagiaires bieden zij ook plezier, motivatie en enthousiasme aan. Zij hechten bijzonder veel waarde aan een fijne groepscohesie en zorgen ervoor dat je samen met hen tijdens het proces leert en groeit. Het doel is niet alleen een betere techniek en fysiek vermogen, maar ook een betere versie van jezelf worden. Zij bieden meerdere vechtsporten aan zoals Brazilian jiu-jitsu, MMA, grappling, capoeira en personal training aan middels trainingen, cursussen en seminars.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Energia martial arts

046 Rijopleidingen staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meer dan 40 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik heb zowel groepslessen (MMA en BJJ) als PT van Tum gevolgd. Bij beide lessen brengt hij alle informatie met heel veel energie en passie over. Hij neemt de tijd om alles uit te leggen en dit doet hij op een manier waardoor je zelf alleen maar meer gemotiveerd word. Ik heb tijdens de PT super veel geleerd. Hij past de PT ook echt aan op wat jij zelf wil leren en wat het beste bij jou past. Zeker een aanrader!.” – Tevreden klant (Yaniek)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Verschillende vechtsporten
 • Lessen van hoge kwaliteit
 • Veel ervaring binnen de vechtsport branche
 • Persoonlijke aandacht
 • Ervaren docenten
 • Plezier en groepsdynamiek

Energia Martial Arts heeft meerdere locaties in Nederland!

Ook bij jou in de buurt

De groepslessen van Energia Martial Arts worden in verschillende steden aangeboden. Je kunt hun mixed martial arts lessen  volgen in  in Alkmaar, Nijmegen, Wehl, Zevenaar, Warnsveld, Zutphen. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Bovendien ben je als lid vrij om bij meerdere lessen in verschillende steden aan te sluiten. Hierdoor ben je in staat om de verschillende disciplines van de vechtsporten aan te leren. Een ideale manier dus om in aanmerking te komen met de verschillende vechtstijlen.

Schrijf je vandaag nog!
Energia Martial Arts
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Energia martial arts je review op Inforeview?

Ontdek meer sporten op inforeview!

Bekijk de andere reviews voor sportscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor sportscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je rijschool verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende sportverenigingen en sportscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Fit In Twente en Yoga geleen

Bekijk de reviews van deze bedrijven