logo Yoga Geleen

Informatie

  • Yoga Geleen
  • Yogastudio
  • Rijksweg Zuid 164A, 6161 BT Geleen
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Yoga Geleen review

XTRN-IT review

Yoga Geleen is, zoals de naam al zegt, een yogastudio in Geleen. Yoga Geleen is opgericht door Mieke van Wersch, die zelf ook yogalessen geeft. De yogalessen van Mieke bestaan uit korte meditaties, houdingen, ademhalingstechnieken en een eindontspanning. Dit alles duurt één uur. Er is veel variatie mogelijk doordat het aanbod van de yogalessen iedere week anders is.

Een yogales bij Yoga Geleen kost 9 euro. Het geld wordt elke twee maanden afgeschreven. Voor de yogalessen bij Yoga Geleen betaal je geen inschrijfgeld en hoef je geen contract te tekenen. Het maakt niet uit of je al vaker yoga hebt gedaan of dat je het nog nooit hebt gedaan. Als je zelf wilt ervaren hoe een yogales bij Yoga Geleen eraan toe gaat, dan kun je je inschrijven voor een gratis proefles.

Beoordeling Yoga Geleen

Yoga Geleen staat genoteerd op reviewplatforms als Facebook en google, waar mensen veelal hun beoordelingen hebben achtergelaten. Kijkend naar bijvoorbeeld de Google reviews wordt er een prima score gehaald van 4,9/5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik vind het heerlijk om te doen je komt tot rust. De sfeer is goed en gezellig, en fijne afwisselende les. Een aanbeveling! – Tiny Essers

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Geen inschrijfgeld
  • Geen contract
  • Persoonlijk
  • Goede begeleiding
  • Veel afwisseling
  • Gratis proefles

Yoga les in Sittard

Eén van de soorten yogalessen die Yoga Geleen aanbiedt is Yin Yoga. Dit is een soort rustige vorm van yoga waarbij het doel is om de grenzen binnen jouw lichaam te ontdekken. Bij dit soort yoga kom je in een diepere ontspanning en wordt je je meer bewust van jouw lichaam doordat je bepaalde houdingen langer vasthoudt. Iedereen kan een Yin Yoga les volgen, met of zonder ervaring. Yin Yoga is een soort Yoga in de buurt van Sittard en is elke dag te volgen van 10:00 tot 11:00 ’s ochtends. De les wordt gegeven door Daphne van Loo.

Vraag een proefles aan!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Yoga Geleen je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor yogastudios op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor Yogastudios en Fitnesscentra kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende fitnesscentra en sportcoaches onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Bokscoaching en Fit In Twente

Bekijk de reviews van deze bedrijven