Logo Fit in Twente

Informatie

 • Fit In Twente

 • Personal Training
 • Bornsestraat 400, 7556 BN Hengelo
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Fit In Twente review

XTRN-IT review

Fit In Twente is er voor iedereen die een personal trainer nodig heeft. Als het nu gaat om afslanken, fitter worden of conditieverbetering, iedereen verdient een unieke aanpak. Elk individu is namelijk anders en dat begrijpen ze bij Fit In Twente als geen ander. Ook verzorgen ze buiten trainingen, personal training aan huis en online trainingen. Door te sporten verbeter je zowel je mentale als fysieke gezondheid. Zo zul je met de hulp van een personal trainer van Fit In Twente vaker lekkerder in je vel gaan zitten.

Daarnaast biedt Fit In Twente ook advies aan voor mensen die zelf thuis willen fitnessen of sporten. Zo kun je advies krijgen over het optimaal gebruik van fitnessapparatuur thuis, maar ook als je een sporter bent. Met de Sports Performance Training wordt jouw specifieke sport geanalyseerd en op basis van jouw wensen en lichaamsbouw wordt er dan een trainingsschema op maat gemaakt.

Ook voor het weer fit worden na een blessure, kun je bij Fit In Twente terecht. Stap voor stap word jij dan weer klaargestoomd om uiteindelijk op volle kracht weer te gaan sporten.

Beoordeling Fit In Twente

Fit in Twente krijgt van veel tevreden bezoekers beoordelingen op verschillende platforms met reviews. Zo scoren zij op Google op het moment zelfs 5/5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

Super fijne persoonlijk afgestemde trainingen. Altijd effectief, maar toch gezellig. En heel flexibel met lastige agenda’s. Wij (ik en mijn man) trainen samen en zijn super tevreden. – Lynn Tackaert

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Persoonlijke aandacht
 • Individuele begeleiding
 • Gegarandeerd resultaat
 • Online trainingen mogelijk
 • Bruikbaar advies
 • Gedreven instructeurs

De personal trainers van Fit In Twente

Een personal trainer helpt jou te begeleiden om weer fit te worden, af te slanken of om je conditie op peil te houden. Bij Fit In Twente werken 3 ervaren personal trainers die er alles aan doen om jou zo veel mogelijk bij te staan in dit proces.

 • Andre Wiggers bevindt zich zijn hele leven al in de Sport- & Recreatie wereld. Hij weet mensen als geen ander te motiveren. Andre is opgegroeid met de zwemsport en heeft een CIOS opleiding in Arnhem gevolgd. Ook heeft hij ervaring in het buitenland als duikinstructeur en als activiteiten coördinator. Al sinds 2006 werkt Andre met succes als een personal trainer.
 • Robbin Kosterman is een gedreven sporter. Zijn persoonlijke ervaring en kennis deelt hij dan ook graag met jou om gezamenlijk het einddoel te bereiken. Hij heeft een opleiding Sport en Bewegen in Enschede gevolgd en is daarnaast een gediplomeerd sportmasseur, ski-instructeur en fitness coördinator. Sinds 2011 werkt hij bij Fit In Twente.
 • Michaël Poppe is een fanatieke krachtsporter. Zowel tijdens het werk als in zijn vrije tijd is hij veel bezig met het op peil houden van zijn conditie. Deze passie deelt hij dan ook graag om jou te blijven stimuleren. Ook Michaël heeft de opleiding Sport en Bewegen in Enschede gevolgd en is daarnaast een erkend fitness coördinator en ski-instructeur. Momenteel studeert hij nog fysiotherapie om mensen in de toekomst nog beter te kunnen helpen met hun lichaam. Michaël is sinds 2013 personal trainer bij Fit In Twente.
Meer over Fit in Twente
Fit in Twente
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Fit In Twente je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor fitnesscentra op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor fitnesscenters en trainers kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende fitnesscenters en sportcoaches onze diensten uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan is Bokscoaching.

Bekijk de reviews van deze bedrijven