www.brunott.nl

Informatie

 • www.brunott.nl
 • Webshop
 • Oude Binnenweg 45,
  3012 JA Rotterdam
 • Bestaat sinds 1900
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Brunott review

XTRN-IT review

Juwelierszaak Brunott is de oudste en meeste bekende juwelier van Rotterdam. Het is een hecht familiebedrijf en al ruim een eeuw groeien generaties Rotterdammers op met hun ruime aanbod van horloges, trouwringen en sieraden. Service, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Brunott hoog in het vaandel en de afgelopen jaren hebben zij zich ontwikkeld tot een divers, duurzaam én dynamisch bedrijf. Brunott hecht veel waarde aan hun Rotterdamse identiteit en dat druipt er bij hun werkwijze volledig van af. Ze staan namelijk altijd voor je klaar om je te voorzien van goed advies, maar zijn in dit advies ook altijd zo eerlijk mogelijk.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

 

Beoordeling Brunott

Brunott staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op hun website hebben ze deze reviews overgenomen, ze scoren een 5 op basis van 489 reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

Horloge super snel en netjes afgeleverd. Wat opvalt is de service op het moment dat er een defect aan een product is.

Deze was zeer netjes en correct. Top geregeld. Ik ben super tevreden met mijn aankoop.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • betrouwbaar
 • Goede service
 • Hoge kwaliteit sieraden
 • Dynamisch

De beste sieraden en horloges zorgvuldig voor jou uitgezocht

Horloges, sieraden, oorbellen, trouwringen en meer.

Via Brunott kunt u horloges, sieraden, oorbellen en trouwringen bestellen. www.brunott.nl is van alle markten thuis als het om service, kwaliteit en sieraden gaat. Ook kunnen ze ieder sieraad of horloge repareren en/of reinigen en kun je de horloges en sieraden ook bij hun laten onderhouden. Brunott zit al meer dan een eeuw in deze branche en is dan ook werkelijk een ambachtelijke juwelier met kennis van zaken.

Koop ook jouw fancy horloge
Brunott
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potenti√ęle nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat¬† mensen meer vertrouwen¬† hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Brunott je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan is Dolce Donna

Bekijk de reviews van deze bedrijven