Logo Dolce donna

Informatie

 • Dolce Donna
 • Webshop Lingerie
 • Dorpstraat 49,

  2950 Kapellen

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Dolce Donna

Rapid '54 review

Dolce Donna is een webshop die de focus legt op mooie, kwalitatieve lingerie voor dames. Vrouwen vinden het belangrijk om zich van tijd tot tijd sexy te voelen.
Of dit nu voor hen zelf is, of voor de partner. Lingerie is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren.

Op de website van Dolce Donna is er dus voor ieder wat wils. Een veel gekocht product is de BH. Je hebt katoene BH’s, maar ook BH’s van zijde.
Verder heb je ook nog de keuze tussen voorgevormde varianten, een push-up en BH’s met of zonder beugel.
Ook slipjes worden vaak aangekocht en hiervoor geld hetzelfde ruime aanbod.

Wil jij ondergoed voor dames / heren of nachtmode bestellen, dan ben je bij Dolce Donna aan het goede adres. Profiteer van scherpe prijzen en producten van kwaliteit.
Bestel je voor meer dan 99 euro, dan is je verzending gratis.

Beoordeling Dolce Donna

Dolce Donna is aanwezig op verschillende soorten platformen. Hier kunnen klanten zij of haar reviews achter laten. Google is het meest gebruikte platform hiervoor. Dolce Donna scoort hier een 4.6 / 5 op basis van 15 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“De verkoopster stond volledig ten dienste van de klant. Ik was zeer tevreden met mijn aankoop.” – Tevreden klant (Margie Goris)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Passend advies
 • Ruim assortiment
 • Gebruiksvriendelijk
 • Hoge kwaliteit
 • Gratis retour
 • 100% Fashion brands

Dolce Donna BH's

Lingerie

Er bestaan heel veel verschillende soorten bh’s. Het kiezen van de juiste en de leukste is daarom nog een lastige klus. Ook weten veel vrouwen niet wat hun precieze maat is. Hiervoor heb je maattabellen en personeel die jouw kan helpen met het vinden van de juiste maat. Daarnaast is de vorm van de bh ook anders dan anderen. Je hebt verschillende soorten, namelijk en plunge bh’s,  balconnet bh’s, push-ups, volle cup bh’s, voorgevormde bh’s en niet voorgevormde bh’s. Dit zijn er dus heel veel. Ook de bandjes en de band zijn elementen van een bh waar je op kunt letten. Het moet natuurlijk niet snijden in je huid of te los zitten. Voor iedere vrouw is een andere vorm fijner of mooier bij bepaalde outfits. Hierbij kun je letten op de kleuren en of het doorschijnt of niet. Het is maar net wat jij het fijnst vind en het mooist vind staan bij jezelf.

BH’s Dolce Donna
dolce donna
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Dolce Donna je review op Inforeview?

Bekijk andere beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op De Lampjesfabriek  of Doosjehout!

Bekijk de reviews van deze bedrijven