mode Castelijn

Informatie

 • Castelijn
 • Mode
 • Markt 71,
  6191JK Beek
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Castelijn review

XTRN-IT review

Bij Castelijn Mode Beek is er een uitgebreide collectie van meer dan 70 modemerken voor zowel dames als heren beschikbaar. Dit vindt plaats in een ruime winkel van 1200 m². Met zo’n divers aanbod is de kans groot dat elke bezoeker iets van zijn of haar smaak vindt. Een unieke service die Castelijn Mode Beek aanbiedt is gratis kledingvermaak. Of het nu gaat om het inkorten van een broek of het innemen van een shirt. De bezoekers kunnen rekenen op de dagelijkse aanwezigheid van een vakkundige coupeuse die deze aanpassingen kosteloos uitvoert. Met uitzondering van afgeprijsde items uiteraard.

Ontspannen tijdens of na het winkelen
Voor degenen die even willen ontspannen tijdens of na het winkelen biedt Castelijn Mode Beek’s eigen Fifty Three fashion café. Dit is een plek om te genieten van een breed assortiment aan drankjes. Denk bijvoorbeeld aan verse koffie, cappuccino, latte macchiato, espresso, thee en frisdranken.

Parkeren is ook geen enkel probleem bij Castelijn Mode in Beek. Ze hebben daar namelijk meer dan 80 gratis parkeerplaatsen direct voor de deur. Bezoekers worden echter aangeraden een parkeerschijf te gebruiken om van deze faciliteit gebruik te kunnen maken.

Een persoonlijke winkelervaring

Voor wie een meer persoonlijke winkelervaring wenst biedt Castelijn Mode Beek een interessante mogelijkheid. Namelijk de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van hun personal shoppers. Deze experts kennen de collecties door en door en helpen klanten de perfecte outfits te vinden. Die outfits moeten uiteraard wel aansluiten bij de laatste trends en persoonlijke voorkeuren. Bijvoorbeeld pme legend kleding voor een stoere jongeman die om hulp vroeg toen ik daar was.

Het personeel van Castelijn Mode Beek staat bekend om hun vriendelijke en behulpzame houding. Dat draagt bij aan een aangename winkelervaring, zoals ook blijkt uit positieve recensies op sociale media. Vaste klanten bij Castelijn Mode Beek profiteren van extra voordeel. Zo sparen ze automatisch 5% van hun aankoopbedrag (met uitzondering van afgeprijsde artikelen) via het klantensysteem. Dat is zowel in de fysieke winkel als online geldig.

Beoordeling van Castelijn

Castelijn is op verschillende platformen aanwezig. Daar worden reviews achtergelaten door klanten en partners. Op deze website hebben zij ook reviews staan. Hier scoren ze gemiddeld een 4,6 / 5 op basis van meer dan 200 reviews!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Behulpzaam
 • Frisse collecties
 • Kwalitatief
 • Unieke service
 • Klantgericht
 • 24/7 shopmogelijkheid

Shop 24/7 online!

Naast de fysieke winkelervaring biedt Castelijn Mode Beek ook de optie om 24/7 online te shoppen via hun webshop. Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn geplaatst worden de volgende dag geleverd. Voor wie twijfelt over een aankoop, biedt de webshop de mogelijkheid om met Afterpay te bestellen. Daardoor vindt betaling pas plaats na ontvangst van de producten.

Lees meer
kleren en mode Castelijn
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Castelijn je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor kledingwinkels op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor kledingwinkels zoals een bruidsoutlet kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van jouw kledingwinkel verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten kledingwinkels onze diensten uitgevoerd. Hier is Koncept Store een goed voorbeeld van.

Bekijk de reviews van deze bedrijven