Psylaris logo

Informatie

 • Psylaris
 • Sport en gezondheid
 • Boschstraat 21,

  6211 AS Maastricht

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Psylaris

Rapid '54 review

Psylaris zorgt voor innovatieve GGZ toepassingen, die worden ontworpen voor therapeuten. Al deze oplossingen zijn gebaseerd op evidence-based technieken en ontwikkeld samen met erkende psychologen en GGZ instanties. Deze worden voor ze worden gebruikt nog eens getest met eindgebruikers.

Psylaris gelooft erin dat zij met behulp van slimme software en vaardige therapeuten een systeem kunnen ontwikkelen waarbij iedereen altijd en overal de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van efficiënte en betaalbare geestelijke gezondheidszorg.

De gevolgen van mentale problemen kunnen erg groot zijn voor iemand, daarom wilt Psylaris klaar staan voor deze personen. Wanneer zij niet op tijd worden behandeld worden de problemen steeds groter. Deze problemen zullen zowel op de cliënt zelf, als zijn/haar omgeving van invloed zijn. Na dit van dichtbij te hebben moeten meemaken zijn de oprichters van Psylaris gestart met het ontwikkelen van oplossingen die een uitweg kunnen bieden in deze nare situatie. De lange wachtrijen en de kostenproblematiek in de GGZ in Nederland zorgen voor een hoop problemen.

Beoordeling Psylaris

Psylaris staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Facebook hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meerdere reviews! Daarnaast worden ze beoordeeld goed beoordeeld op trustedshops met een 4,9 / 5.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Super blij met de innovatieve oplossingen die Psylaris biedt. Dankzij de slimme software is het mogelijk om meer cliënten te helpen met hun psychische  klachten”– Tevreden klant Theo

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • innovatief
 • Jong en gedreven
 • Wetenschappelijk onderzocht
 • Hoogste niveau innovatie
 • Kwalitatieve oplossingen
 • Nauw betrokken

Passie en innovatie

Bij Psylaris staan passie en innovatie voorop. Deze passie en innovatie maakt Psylaris zo uniek. Hierdoor maken zij de GGZ in Nederland een stuk toegankelijker voor een hoop cliënten. Met behulp van geavanceerde software, kan Psylaris het verschil maken waardoor een cliënt zichzelf (onder begeleiding van zijn/haar therapeut) sneller, beter en goedkoper kan behandelen.

Op deze manier kan een therapeut op een efficiëntere manier te werk gaan. Hierdoor is het mogelijk om meerdere cliënten te behandelen. De producten worden samen met naaste partners en therapeuten ontwikkeld. Daardoor weten wij zeker dat onze oplossingen aansluiten bij de problemen van de cliënten.

Bekijk onze oplossingen
Psylaris review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Psylaris je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews over zorg op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor zorg kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende zorg ondersteuners onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje naar het Ushersyndroom review!

Bekijk de reviews van deze bedrijven