zakelijkbankieren.nl logo

Informatie

 • Zakelijkbankieren.nl
 • Dienstverlening
 • Caro van Eyckstraat 11

  6708 NH Wageningen

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Zakelijkbankieren.nl review

XTRN-IT review

Wil jij je geldzaken voor je onderneming transparant houden? Dat kan! Op zakelijkbankieren.nl kun jij zakelijke rekeningen, leningen en creditcards vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken voor je bedrijf. zakelijkbankieren.nl is jouw startpunt voor het zoeken naar zakelijke financiële producten. Het bedrijf staat ​​bekend om uitgebreide vergelijkingen van zakelijke rekeningen, evenals hulp bij het nemen van beslissingen en deskundige informatie over zakelijke bankrekeningen.

Bekijk gratis rekeningen, zelfstandige rekeningen, aangehouden rekeningen of vergelijk direct op onze openingspagina voor zakelijke rekeningen. Daarnaast vergelijkt zakelijkbankieren.nl ook prijzen, rentepercentages, functionaliteiten en voorwaarden voor rekeningen in vreemde valuta, zakelijke leningen, factoring, zakelijke hypotheken en geldautomaten. Zij geven je duidelijke informatie, zodat je vol vertrouwen en doordacht de juiste producten voor je bedrijf kunt kiezen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling zakelijkbankieren.nl

Zakelijkbankieren.nl wordt zeer gewaardeerd door vele websitebezoekers die gebruik hebben gemaakt van de diensten van zakelijkbankieren.nl. Ze laten doormiddel van een review weten dat ze erg tevreden zijn over de klantenservice, dat de vergelijkingen helder en overzichtelijk zijn en dat de informatie up to date is. Het bedrijf heeft een beoordeling van 9,8/10 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“De website heeft de beste vergelijking die ik heb kunnen vinden via Google. De kosten voor een zakelijke rekening zijn soms ingewikkeld omdat er vaste kosten zijn voor de rekening, internetbankieren en de bankpas en daarnaast nog variabele kosten voor overboekingen en ontvangsten. De website maakt de markt transparant en overzichtelijk waardoor ik de voordeligste optie heb kunnen kiezen. Geen onnodige advertenties maar een goede vergelijking. En alle informatie over de bankrekeningen is mooi weergegeven op afzonderlijke pagina’s over de bank, wat het soms nog overzichtelijker maakt dan de website van de banken zelf.” – Roma

Best beoordeelde kwaliteiten:

 • Overzichtelijk
 • Veel actuele informatie
 • Uitstekend advies
 • Snelle en vriendelijke klantenservice
 • Heldere vergelijkingen
 • Voordelig

Zakelijke rekeningen vergelijken

Waarom is dat zo belangrijk?

Een zakelijke rekening is voor iedere ondernemer erg belangrijk. Het is belangrijk dat je de voordeligste keuzes maakt in je bedrijf. Doormiddel van de vergelijkingen op zakelijkbankieren.nl heb je de mogelijkheid om een zakelijke rekening uit te kiezen die het beste bij je bedrijf past. Je vindt je professionele bank snel en gemakkelijk dankzij de vergelijking van zakelijkbankieren.nl! De vergelijking is gebaseerd op het onderzoek naar de beste zakelijke banken die zakelijkbankieren jaarlijks uitvoert.

Zakelijkbankieren.nl heeft inmiddels al meer dan 25.000 ondernemers geholpen met de beste keuze te maken. Wil jij ook slim en voordelig met je financiën om gaan? Hier vind je een overzicht van de beste zakelijke rekening van 2022, bij deze banken ben je als ondernemer het voordeligst uit.

Begin met vergelijken!
zakelijkbankieren.nl
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als zakelijkbankieren.nl je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Eerlyk en Meditatie Instituut.

Bekijk de reviews van deze bedrijven