Taxi Forever Maastricht logo

Informatie

  • Taxi Forever Maastricht
  • Vervoer
  • Gildenweg 51, 6214 SH Maastricht
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Taxi Forever Maastricht review

Rapid '54 review

Taxi Forever Maastricht is een taxibedrijf gevestigd in het hartje van Maastricht. De service die Taxi Forever Maastricht biedt is één van hun specialiteiten. Het is een taxi zoals hij ooit bedoeld was.

Als je een taxi bestelt bij het bedrijf krijg je een Engels of Nederlands sprekende chauffeur aan de lijn en voor je deur. Te laat komen bestaat niet bij Taxi Forever Maastricht. Ze staan precies op tijd voor de deur. Daarna wordt je met en goede stratenkennis en daarbij ook eerlijke prijs naar de door jou gekozen bestemming gebracht.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Taxi Forever Maastricht

Taxi Forever Maastricht staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 80 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Heel professioneel taxibedrijf. Correct, netjes, vriendelijk & humoristisch. Ideaal na een avond stappen, je rit naar het vliegveld of voor een afspraak waarvoor je je eigen auto liever thuis laat. Prachtig goed verzorgde luxe auto….Dikke aanrader….dikke duim. Deze hoort in je telefoonboek onder de speeddail.
Groetjes Esther & Jeffrey”

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • 24/7 bereikbaar
  • In de avond en op vrijdag en zaterdag in de nacht ook een vrouwelijke chauffeur aanwezig
  • Gratis WiFi in de auto
  • Verschillende betalingsmogelijkheden beschikbaar

Luchthaven vervoer bij Taxi Forever Maastricht

Bij Taxi Forever Maasrticht kun je naar het gewone taxivervoer ook terecht voor luchthaven vervoer. Het taxibedrijf rijdt naar alle luchthavens in Nederland en naar België en Duitsland. Ook rijdt het bedrijf met erg aantrekkelijke prijzen rechtstreeks vanaf de door jou gekozen plaats. Als je kiest voor luchthaven vervoer bespaar je jezelf de parkeerkosten, ver dragen van de bagage en de moeite van het zelf rijden. Zo begin je daadwerkelijk uitgerust aan je vakantie.

Regel nu ook jouw luchthaven vervoer
Taxi Forever Maastricht review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Taxi Forever Maastricht je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor vervoer kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende vervoerders onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Smart Wheelz en privechauffeur.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven