logo

Informatie

  • Daktentvakantie
  • Kamperen
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Daktentvakantie review

XTRN-IT review

Bij Daktentvakantie kun je terecht voor al jouw dektenten en bijbehorende accessoires. Nog nooit was het zo makkelijk om alle verschillende soorten en maten daktenten op één plek te vinden. Je kunt bij daktentvakantie zowel daktenten kopen als huren. Ook is er de mogelijkheid om gebruikte daktenten te kopen. Ook kun je er terecht voor tentluifels en ondertenten, maar ook voor andere campingbenodigdheden zoals accu’s, koelkasten, opbergboxen en toiletten. Daarnaast kun je via daktentvakantie.nl terecht komen bij dakdragers voor jouw auto, voor het geval je deze nog niet op de auto hebt zitten. Zo kan iedereen gebruik maken van daktenten.

Beoordeling Daktentvakantie

Daktentvakantie staat op dit moment op één platformen waar reviews achter gelaten kunnen worden. Dit is namelijk webwinkelkeur. De beschikbare reviews zijn uiterst positief en leveren een gemiddelde score op van 4.7/5.

Meest gewaardeerde beoordeling Daktentvakantie

Snelle reactie op onze vragen, goede service en afspraken nagekomen. Bovendien is de daktent echt fantastisch. Een aanrader voor ieder die de aanschaf overweegt. – Monique

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snelle service en levering
  • Goede uitleg
  • Klantvriendelijk
  • Goede bereikbaarheid

Over Kefpro

Kefpro is de overkoepelende organisatie van onder andere daktentvakantie.nl en 4x4life.nl. Kefpro ready 4 travel is gespecialiseerd in auto reis-accessoires. Met meer dan 25 jaar vakervaring weten ze waar ze het over hebben bij Kefpro. Voor vrijwel alle automerken kun je dakdragers kopen bij Kefpro. Of het nu voor personenauto’s, bedrijfswagens of 4×4’s is, er is voor ieder wat wils.

Bekijk onze website
daktent
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen in een bedrijf als Daktentvakantie. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal geïnteresseerde in jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.

Ben jij net als Daktentvakantie ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Daktentvakantie je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur en webshop op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf een positieve impact hebben. Ook voor andere websites over verhuur en webshop kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over jouw onderwerp verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe gebruikers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende van deze websites onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn deze pagina over Daktentvakantie, maar ook andere paginas zoals Autoverhuur de Mulder en Yogashop. Voor meer informatie neem contact op.

Bekijk de reviews van deze bedrijven